Lår søger mage

Indtil for en uge siden ejede jeg tre par jeans.

Et par skinny-jeans som strammede en anelse over maven, et par Lee-jeans med en aaaaanelse svaj i bunden (Nej vel?) og noget lomme-syning der kløede så meget, at jeg fik udslæt, når jeg gik med dem (hvilket jeg jo gjorde udslæt eller ej) og så et par Carhartt bukser, der er til mænd, alt for lange og beregnede til at hænge på hofter og ikke trækkes fornuftigt op til navlen, hvor jeg ynder at placere dem.

I sidste uge gav stoffet på indersiden af bukserne op i to af tre par jeans. Og jeg står nu tilbage med min herrebuks som eneste cowboy-mulighed. Det er noget juks.

Og jeg er træt, træt, træt af at købe bukser der næææsten passer, bukser der kun strammer lidt, bukser som er for lange eller for korte eller bukser som bliver slatne i livviden, men til gengæld giver cameltoe eller kløe på lårene.

Hvorfor kan jeg ikke bare finde mærkET. Den linje af jeans, som passer, hvis man er en fattigrøv som foretrækker høj eller som minimum almindelig talje, med lidt stræk, så frokosten kan være der, men uden 70’er-svaj eller cameltoe. Pigen som har en fantastisk røv, men også har så store lægge, at mine bukser ofte er nødt til at være for store alle andre steder. Pigen hvis talje sidder i taljehøjde, som derfor ikke kan lukke korset-bukser, hvis jeg fortsat vil være i live.

Pigen som synes at busker med ‘vask’ eller autentisk ‘slitage’ er skidegrimt, og som bare gerne vil have sorte, klare blå eller mørkeblå jeans uden ben der flagrer med en stram bag til en fornuftig pris.

Hvor er de? Sig det så!

Følg, like og del:
error20

Previous

Kronik-agtig ophidselse endnu engang

Next

Mandag i en nøddeskal

15 Comments

 1. Louise

  Pieces!
  Det lyder som om vi har samme problem og jeg køber de bukser fra Pieces, som har en dejlig høj talje = De holder maven inden, falder ikke ned og giver den fantastisk røv! Det er dem med en lynlås bagpå og man kan få dem i alle mulige forskellige farver, vaske osv. De koster omkring 280 kr. så selv på SU budget, som jeg selv, så fungerer de! Ps. Jeg arbejder ikke for Pieces, jeg er bare fan! 🙂

 2. Jeg har for nylig kastet min kærlighed på Monki’s jeans. De er sorte, der er stræk i, taljen er almindelig og de koster 250,- …
  De giver sig en del dog, så man skal købe det par som sidder strammest.
  Weekday laver ret fine jeans i forskellige modeller, dog synes jeg de er en smule stramme i benene (Jeg har også store lægge) og så har jeg faktisk også været heldig med H&M’s divided jeans ind imellem.
  Men tjek lige Monki ud og held og lykke !

 3. ModelleN ‘Kristen’ fra Gina Tricot er et hit til mig med store lår, store lægge og lidt mave, og den fåes i mange forskellige farver og vaske:-)

 4. trixyworld

  Okay damer, fungerer jeres koncepter også, hvis man i virkeligheden er en str 44 i jeans? Det lyder ret meget som forretninger med tøj i små, små, små størrelser.

 5. Ja da! Jeg bruger 38 (nogle gange
  40), og jeg kan passe 28/29, og de går op til 33:-)

 6. Nogen gange tænker jeg lidt om der overhovedet er nogen jeans der passer nogen? Det tror jeg nok der er, men jeans der passer mine lår og benlængde er sgu aldrig nemt.

  Jeg er blevet ret glad for disser http://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/t%C3%B8j/jeans/cheap-monday-433/tight-very-stretch-jeans-433549-14/

  Der er ret meget stretch i så der er plads til mave efter frokost og lægge og lår. Generelt kan jeg sjældent være i cheap monday jeans uden stretch, men disse er noget mere tilgivende.

  Håber du finder nogle der passer i jeansjunglen.

 7. Jeg er helt enig med Trine, modellen ‘Kristen’ fra Gina Tricot er fantastisk!

 8. Og så koster de altså kun 200 kr.!

 9. Nu ved jeg ikke hvordan du har det med internethandel, men jeg har købt jeans på http://www.dorothyperkins.com, som altid har 2 par jeans til 25 pund. De er skide pæne, kan kun fås i mørk denim og sort. Jeg har selv en røv, der skal gøres plads til og store lægge og de er er virkelig perfekte! Håber du kan bruge linket 🙂

  http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=4608955&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=291071&parent_categoryId=291042&pageSize=20

 10. http://www.dorothyperkins.com! Der er altid 2 par basis jeans til 25 pund og de sidder bare så pænt, har almindelig talje, har en smule stræk og går op til en størrelse 22 og man kan vælge 3 forskellige benlængder. Måske er de noget for dig? 🙂

  Her er link!
  http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=4608955&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=291071&parent_categoryId=291042&pageSize=20

 11. Caja

  Jeg er VIRKELIG IKKE glad for at skulle købe jeans, men fandt for nylig nogle i h&m, der vist koster fra ca. 179kr. De sidder virkelig pænt på mig (der har store lår og lægge) – og der er stretch i! De findes i sort og forskellige “blå” farver/vaske! 😀

 12. Cecilie

  Dines havde et lignende cry for help for et stykke tid siden.. Jeg syntes jeg lærte en del, om end jeg nok har glemt det hele når jeg står og skal finde jeans næste gang 🙂 -> http://infotainer.dk/2011/06/k%c3%a6re-modebloggere-k%c3%a6re-kreabloggere-hj%c3%a6lp/

 13. Katrine

  Ved godt, det her er et gammelt indlæg, men jeg vil tippe dig om at Kia ovre fra Fierceogfattig sværger til mærket Fiveunits. Har ikke selv kunnet opstøve dem nogen steder, men jeg bor jo heller ikke i København 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)