Ku’ man ikke bare-politik?

Nu siger jeg det bare. Så må i hade mig, hvis det er…

Asylansøgere som er afvist, men ikke kan sendes hjem på grund af uro i hjemlandet, kunne jo gøres til au-pair-flygtninge med løntilskud. Regeringen betaler halvdelen af de 5000 kroner en au pair minimum skal have om måneden, du betaler de resterende 2500,- og kan trække udgiften fra i skat, så den reelt bliver mindre.

Så får du en asylansøger (ikke de slemme, forståes – de skal i fængsel ik’?), som går til hånde. Du kan lære dem at handle ind, at tale lidt dansk, de kan omgåes dine børn og udvide din kulturelle horisont. Hell, det kan være, han bager bedre boller end dig.

Naturligvis bor asylansøgeren hos sin danske familie, og fordi der er én asylansøger og en hel familie, bliver kendskabet til dansk og Danmark meget større meget hurtigere, og folk slipper for at rådne op i en trøstesløs asyllejr.

I stedet for 200 kroner om måneden, får asylansøgeren nu 5000,- og slipper for at blive presset ud i kriminalitet på grund af kravet om, at de ikke må arbejde, mens de bor på asylcentrene.

Det må da alt andet liiige være billigere for staten, os i forlængelse og en mere menneskelig løsning end NOGET SOM HELST, der afsluttes med -lejr. Det henleder mine tanker på noget andet nemlig. Noget skidt. Og jeg mener ikke spejderlejr.

Ku’ man ikke bare gøre det?

Følg, like og del:
error20

Previous

Heldagsbrak

Next

Gæsteindlæg

4 Comments

  1. Åh, der måtte gerne bo en hos mig! Det ville være så sundt for os i lille Danmark at åbne vores hjem! Jeg stemmer på dig til næste valg, Trix.

  2. Fed tanke egentlig. Problemet er vel bare at der også er en del familier. Så kunne de blive au-pair-familie måske…

    I bund og grund skal vi sgu bare behandle folk ordentligt. De flygter jo nok ikke fra deres fædreland for sjov.

  3. Hm, kunne faktisk godt bruge en au-pairfamilie. De kunne bo i min kælder, altså den er fin nok, kælderen, har selv boet i den. Og så kunne deres arbejde være at ordne huset and stuff. Og kælderen … for så fed er den vel egentlig heller ikke post oversvømmelse. Men jeg stemmer på dig, hvis du stiller op.

  4. Antonelli

    Kan godt lide din tankegang!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)