Skip to content

8 Comments

 1. Birgitte
  22. juni 2012 @ 11:26

  Sødeste Trixy! Jeg er så fuld af så mange ting hver gang jeg vælter her forbi din lille verden. Du rammer hovedet på sømmet igen igen. De tanker og følelser du deler omkring din opvækst med en far der havde hang til de alkoholiske varer (her er det en mor, som jeg var alene med), din følelse af utilstrækkelighed og af at være anderledes, bare aldrig helt passe ind, kampen mod de forhadte kilo (som jeg er ved at have vundet YAY), kærligheden, eller bare de fantastiske fortællinger fra dit liv i Thisted (hvor jeg selv boede en vinter for længe siden), JEG ER SÅ MEGET FAN!

  Reply

 2. Søren
  23. juni 2012 @ 08:27

  Det er måske ikke engang det, du skal hidse dig op over, men snarere at der også er ret mange af de “priviligerede” unge, der – undskyld udtrykket – pikker deres muligheder væk, fordi de simpelthen er for forkælede og bliver båret på hænder og fødder.

  Siger ham, der underviste på gymnasium i rige-Lyngby med masser af unger fra whisky-bæltet…

  Reply

 3. den lille sorte bog
  23. juni 2012 @ 11:11

  Ville gerne skrive et laaaangt indlæg baseret på min ret så relevante uddannelse om hvorfor sociale skel i udannelser er næsten umulige at udrydde. Men det er lørdag. Så du får den korte version. Social baggrund er så stærk at du kan aflæse det direkte i karaktererne om dine bedsteforældre var uddannede. Diverse reformer kan til nøds skubbe til forskellenes størrelse. Gymnasiereformen er – i mine øjne – alt for akademisk og langhåret. Men at finde den gyldne løsning er så svær så svær fordi – surprise – det er rigtige mennesker den løsning påvirker. Og at finde lige præcis DET der virker ville nok tage nogle tusind år. Dog ved vi (videnskaben) at: karakterer er røv og nøgler – de virker ikke efter hensigten, motivation er altafgørende for læring, forskellige børn lærer forskelligt.

  God lørdag 🙂

  Reply

 4. Maria Schou
  23. juni 2012 @ 22:18

  Nyder virkelig at læse dine indlæg, som virkelig rammer en nerve i mig.

  Sidder dog altid med en lille følelse af “Fuck, jeg tør næsten ikke kommentere”, da jeg selv har spenderet to af mine år på efterskole nær Thisted for en del år siden og har siden bedrevet at have dum kæreste i 6 måneder i Thisted som jeg (naturligvis) ofte besøgte. Dette er vel snart to år siden. Er bange for at blive luret ud, selvom jeg jo ingen billeder har af mig selv.

  Men nu gør jeg det alligevel. Igen. Kommenterer, altså. Fantastisk blog, som jeg håber på nyt fra, hver gang jeg åbner mit internet. Tak 🙂

  Reply

 5. trixyworld
  25. juni 2012 @ 06:44

  Åh. Søde mennesker. Jeg elsker kommentarer, som virkelig har noget på hjerte, som har en holdning til indholdet – og som er blevet berørt af det jeg har sagt. I er fantastiske.

  Reply

 6. Anne Mette
  5. juli 2012 @ 15:21

  Min søde far er fagudlært, men min mutter tror jeg faktisk slet ikke har nogen uddannelse. Hun har gået hjemme aaaaaltid og været verdens bedste mor, der havde dejlig mad lavet fra bunden klar når man kom hjem <3

  Da jeg var til eksamen i dansk i 9. klasse, sagde min censor da jeg skulle have karakteren (som var 11), at man "godt kan høre du kommer fra et akademikerhjem!", hvilket vi har grint meget af siden, fordi det er løgn. Jeg klarede den så mindre godt på gymnasiet, fordi det intet sagde mig, men alligevel er jeg lige blevet færdig med en cand.it på uni-buni her i forrige uge. Så på trods af trange kår, har jeg klaret den 😀

  Reply

  • trixyworld
   5. juli 2012 @ 15:28

   Hvad bilder sådan en censor sig også ind? Egentlig. Kan børn ikke få ros bare for at være dygtige? Nå nå, så længe du fik 11!

   Reply

 7. Anne Mette
  5. juli 2012 @ 15:30

  Okay, det havde jeg slet ikke tænkt på 😀 Jeg syntes bare det var sjovt, men du har da egentlig ret. Bastard! Jeg var en skidekvik unge og det er mine forældre også, selvom de ikke har læst alt muligt fancy.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)