Skip to content

6 Comments

 1. Carina
  5. oktober 2011 @ 11:13

  Du skal da bare flyve – du bruger alligevel 200 kr hver vej i toget på snacks, dameblade og andre underlødige ting fra 'zalgzvognen'. Det ville i hvert fald være det argument jeg ville bruge selv. Rigtig god tur! Og pas nu på dig selv i Thisted. Jeg flyttede til Århus og blev så ulykkelig af det!

  Reply

 2. Trix
  5. oktober 2011 @ 11:18

  Har jo boet i Århus. Var ikke det fedeste ever – men klart at foretrække over Thisted. Glæder mig bare til jeg skal bo i Kbh!Virkelig godt argument btw!

  Reply

 3. fasterfis
  5. oktober 2011 @ 12:31

  Uh, jamen velkommen til staden lige om lidt!Drop forbi dineren Lørdag, og du vil se mig på 12 timers vagt med lette tømmermænd efter personalefest på fredag. Du må gerne pege og grine, så ved jeg da, at det er dig ;)(peleiler.. heller ikke sjovt!)

  Reply

 4. Trix
  5. oktober 2011 @ 12:52

  Jeg skal overveje det meget kraftigt, hvis nogen kan vise mig derud. Kan jo ikke finde ud af en telefonboks i Kbh.

  Reply

 5. Mads
  5. oktober 2011 @ 14:16

  Triiiinøøøøh! Kaffe hvis du får tid?

  Reply

 6. Trix
  5. oktober 2011 @ 14:18

  Maaa-aaads! Totally. Sender lige mit nummer.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)