Kål på 1000 måder

Jeg har købt verdenshistoriens største hvidkålshoved på bud til en 10’er.

Nu er halvdelen brugt, og jeg er løbet tør for spændende måder at tilberede hvidkål på, uden det minder om en genudsendelse.

Hvad gør man? Hvad gør du, når hvidkål skal være niceness?

Og hvor går jeg i øvrigt hen og klager, når jeg tirsdag morgen præsterer IKKE at æde en crossaint, som står lækker og sprød og gratis ved siden af morgenkaffen. Mmm, kæmpestore crossainter, så langt øjet rækker. (Mindt to kurve, i hvert fald).

– men så møder op på arbejde efterfølgende til kollega, som har medbragt ikke mindre end to slags kage i anledning af hans barsel?

Hvor. Klager. Man?

Min rygrad kan altså ikke udøve mirakler.

Følg, like og del:
error20

Previous

The Killers møder Trix

Next

The things you cannot say on facebook

4 Comments

  1. Stine

    Hej 🙂
    Hvidkål er en rigtig god erstatning for pasta, bare skær i tynde strimler og kog med salt og så kan du bruge det i (næsten) alle retter, hvor du ville bruge pasta. Bare ikke brug det helt inderste, da det tit har kraftig smag.

  2. Personlige yndlings med kål = forårsruller, coleslaw (smager f.eks. også læks i burger), i wok eller stegt på panden med karry og oksekød (sidstnævnte er rimelig old fashion-agtig, men ret nice altså…). Måske kunne man også bruge det som pastaplader i lasagne?

  3. City chick

    Pulled pork med coleslaw. Laver stort set sig selv og der er mad til flere dage

  4. Katja

    Spis det til morgenmad! (eller frokost) – fiiiint snittet hvidkål med revet gulerod, revet æble samt friskpresset appelsin/ citron ud over, gerne toppet med tørstegte græskarkerner.

    Lav en ordentlig røvfuld pissesund og lækker suppe! standard suppe rutine for mig:
    – Presset hvidløg, massevis af løg, porre, chili og ingefær svitses med tomatpure, karry og grøn karrypaste
    – Rodfrugter tilsættes (gulerod, pastinak, selleri, kartoffel, hvad du nu har)
    – Røde splitlinser tilsættes
    – Koge, koge, koge indtil rodfrugterne og linserne er møre
    – Massevis af hvidkål tilsættes evt. sammen med spinat.
    – Kog 10 min. ca
    – Blende, blende, blende indtil lækkert og cremet
    – Tilsæt kokosmælk, lime, soya, wasabi, mere chili, paprika, mere karrypaste, friskkværnet peber + krydderurter
    – Hurtigt opkog, server!

    Hvidkål er også sygt godt i wokmad, skær det i fine strimler og tilsæt det 2 min. før servering så det ikke når at blive smattet og kedeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)