4 Comments

  1. Stine
    11. september 2012 @ 13:54

    Hej 🙂
    Hvidkål er en rigtig god erstatning for pasta, bare skær i tynde strimler og kog med salt og så kan du bruge det i (næsten) alle retter, hvor du ville bruge pasta. Bare ikke brug det helt inderste, da det tit har kraftig smag.

    Reply

  2. Louise
    11. september 2012 @ 15:56

    Personlige yndlings med kål = forårsruller, coleslaw (smager f.eks. også læks i burger), i wok eller stegt på panden med karry og oksekød (sidstnævnte er rimelig old fashion-agtig, men ret nice altså…). Måske kunne man også bruge det som pastaplader i lasagne?

    Reply

  3. City chick
    11. september 2012 @ 16:14

    Pulled pork med coleslaw. Laver stort set sig selv og der er mad til flere dage

    Reply

  4. Katja
    11. september 2012 @ 17:09

    Spis det til morgenmad! (eller frokost) – fiiiint snittet hvidkål med revet gulerod, revet æble samt friskpresset appelsin/ citron ud over, gerne toppet med tørstegte græskarkerner.

    Lav en ordentlig røvfuld pissesund og lækker suppe! standard suppe rutine for mig:
    – Presset hvidløg, massevis af løg, porre, chili og ingefær svitses med tomatpure, karry og grøn karrypaste
    – Rodfrugter tilsættes (gulerod, pastinak, selleri, kartoffel, hvad du nu har)
    – Røde splitlinser tilsættes
    – Koge, koge, koge indtil rodfrugterne og linserne er møre
    – Massevis af hvidkål tilsættes evt. sammen med spinat.
    – Kog 10 min. ca
    – Blende, blende, blende indtil lækkert og cremet
    – Tilsæt kokosmælk, lime, soya, wasabi, mere chili, paprika, mere karrypaste, friskkværnet peber + krydderurter
    – Hurtigt opkog, server!

    Hvidkål er også sygt godt i wokmad, skær det i fine strimler og tilsæt det 2 min. før servering så det ikke når at blive smattet og kedeligt.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)