Kagedage

Jeg har måttet udvikle en ny strategi.

Fordi der altid er så helvedes meget kage på arbejde. Faktisk stort set hver dag. Der er evig og altid nogen, der kommer på besøg, går på ferie, har klaret sig godt, har sidste dag, har første dag, en sød kone eller lyst til at dele ud.

Og det er jo som sådan meget flinkt.

Men jeg KAN ikke sige nej. Ordet er mig en fysisk umulighed. Jeg kan ikke få det over mine læber. I hvert fald ikke når det drejer sig om at beskytte egen sundhed. Heller ikke, når folk beder om min tid, energi eller bekymring. Hvis man hiver mig lidt i ærmet, falder det af og jeg – store idiot- lader gerne folk beholde det. Og jeg siger ja tak til kage. Altid.

Tidligere blev diætist og jeg enige om at forsøge at kontrollere kageindtag ved at planlægge ugen. Så hvis jeg vidste, at der ville være fødselsdag i weekenden eller morgenmad på redaktionen om onsdagen, skulle jeg forsøge at holde igen de resterende dage i ugen, så jeg denne ene dag kunne spise med god samvittighed.

Men lige meget hjælper det, når der hver eneste dukker nye fristelser op lige bag mit skrivebord. For hælvede.

Har skiftet målsætning. Fra nu af skal jeg ikke længere forsøge kun at spise kage en dag om ugen. Nej, jeg skal bare forsøge at finde én dag hver uge, hvor jeg IKKE æder kage.

Den plan har lidt bedre odds, tror jeg.

Følg, like og del:
error20

Previous

Kagedag

Next

Mamicita

3 Comments

  1. Røvsyge mig siger; Det er lettere hvis man slet ikke spiser det. Lav en regel om at slet ikke spise den slags på jobbet..

  2. Åhhh god hvor jeg kender det! Mit arbejde har også konstant kage, hvidt brød eller slik fremme og jeg, store idiot, kan umuligt stoppe, når jeg først, er gået i gang. Og jeg går altid i gang. For man vil jo gerne være med i klubben (mulle).
    Måske løsningen med én gang om ugen, hvor man ikke spiser junk, ikke er helt skidt.

    • trixyworld

      Det lyder ynkeligt, men det er jo faktisk ikke vores skyld. Hvis jeg ikke køber alt skidtet, hvis det ikke står i mine skabe herhjemme, så kan jeg 9 ud af 10 gange godt tage et stykke knækbrød, en gulerod, lidt rosiner og mandler, når blodsukkeret skriger på kage. Men hvis kagen ER der. Jeg skal ikke have muligheden. Så ser en gulerod jo megatræls ud. Det svarer til at sammenligne røget laks og ustegt torskerogn. Hvis bare folk ville lade være med at tage det med ind i min bevidsthed. Måske har Pille ret. Det skal være alt eller intet. Jeg har så bare umiddelbart valgt alt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)