Skip to content

6 Comments

 1. fasterfis
  31. oktober 2011 @ 15:45

  nederen…

  Reply

 2. Ulrik
  31. oktober 2011 @ 17:40

  Nu fik du da svar på det, du spurgte om i foregående indlæg: Hvorfor du har tre mailadresser.Det er fordi, så kan du droppe den, som Red Barnet kender. 😉

  Reply

 3. Nadia
  31. oktober 2011 @ 18:29

  Jeg sendte en gang et månedligt beløb til UNICEF. Det finansierede så alle de breve, telefonopkald og emails jeg fik fra dem, hvor de spurgte, om jeg ville give et højere beløb.Nu får de ikke en øre.

  Reply

 4. Anonymous
  31. oktober 2011 @ 19:28

  Mon de ville gøre det, hvis det var en ren underskudsforretning? Mon ikke de gør det, fordi det i sidste ende giver et overskud samlet set at spørge de folk, der på den ene eller anden måde har vist interesse for Red Barnets arbejde? Gør det selvfølgelig ikke mindre irriterende for dig, men er ret sikker på, de ved, det betaler sig at spørge, og så vil de jo gerne have penge ind fra dem, der ikke bliver irriterede, og dem er der nok af, til at det ikke giver underskud. Selvfølgelig er der nogen der springer helt fra, men stadig også mange som bider på vil jeg tro.I sidste ende kan jeg ikke blive voldsomt sur over det, når de skriver/ringer til mig, efter jeg har været indsamler, da det er sådan de får penge ind, og jeg kan jo altid sige nej. Men kan godt følge din irritation, deler den bare ikke helt./Charlotte

  Reply

 5. Nadia
  31. oktober 2011 @ 21:51

  Og så til noget helt andet: Hvordan er du blevet nævnt under "bitre blogs" i Politiken sammen med Bitter Blog og Bitterfissen Bethany?

  Reply

 6. Trix
  31. oktober 2011 @ 22:13

  Nadia: Pas. Jeg må være trændy. (Godt du kender mig, hva'?) Eller bitter? Eller også har de grundige journalister nuppet fire navne der i det sekund de skrev artiklen optrådte i B's evigt skiftende blog roll? Det er mit bedste bud. Ud over, at de må synes, jeg er bitter.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)