Skip to content

4 Comments

 1. Neverending Mind
  21. december 2011 @ 14:35

  Det er virkelig irriterende at blive vækket af sådan noget! Har selv en fantastisk skraldebil, der vækker mig kl. 6 om morgenen hveranden mandag.Og ikke for at være ond, men har en fornemmelse af at de gør det hver dag, for at bilerne ikke skal synke for meget ned i jorden – men igen, om morgenen?? Det ville være som min nabo, der hører høj musik kl. midnat, når man gerne vil sove!

  Reply

 2. Trix
  21. december 2011 @ 14:44

  Det gør de garanteret, men jeg troede ligesom at bæltekøretøjer og kraner og den slags skulle kunne klare sig selv. Suk.

  Reply

 3. HendeDer
  21. december 2011 @ 14:52

  I en længere periode sidste år piloterede (bankede pæle ned) kommunen omkring den sø, jeg bor i nærheden af. De startede kl. 7 om morgenen og stoppede først igen henad kl. 17 om eftermiddagen. Og det var HVER dag undtagen weekenden. Da var jeg godt nok glad for, at jeg har fuldtidsarbejde og dermed ikke skulle tilbringe hver dag med at høre på den helvedesmaskine.

  Reply

 4. Fruen i Midten
  21. december 2011 @ 16:10

  Det er (sgu) da fordi, det er fuldstændig nyttesløst, det han foretager sig, at det er så sk-irriterende..Jeg stemmer for luftgeværet!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)