Kære Always-typer

Vi bliver lige nødt til at have en snak om jeres, for at formulere det som supermarkederne, vat- og hygiejneprodukter.

Jeg var indrømmet lidt fuld i går aftes, da jeg kom hjem og erkendte, at min menstruation var ankommet. Ja, jeg overvejede “den røde flodbølge”, “det røde” eller “den tid på måneden”, men det er faktisk lige gået op for mig, at det hader jeg også.

Så jeg fiskede en pakke Always-bind frem under vasken, og med mit fuldemands- og bodegarøglugtende tøj drysset løst rundt på badeværelsesgulvet, åbnede jeg pakken og blev faktisk ret forskrækket over den kunstige, parfumerede lugt der ramte mig.

Jeg konsulterede jeres pakke, og der stod “Odour neutralization”.

Hvad skal det betyde?

HVAD SKAL DET BETYDE?

For det første neutraliserer det ingenting. Det lugter! Jeg sidder i min sofa nu. Med tæpper over mig. Men jeg kan lugte det skide bind i mine trusser! Og det gør mig rasende.

For hvad er det ved min naturlige kropslugt, der er så klamt, at i mener, det skal overdøves?

Det er den samme stigmatisering, som når jeres reklamer opererer med klar blå væske frem for, lets say, rød væske, når i skal vise, hvor gode jeres produkter er til at opsuge menstruationsblod. Blå, rød, blod.

Hvis i virkelig synes, menstruation er så ulækkert, hvorfor er i så i menstruationsbindsbranchen? Er det fordi, flere kvinder skal have følelsen af, at deres menstruation er ulækker, og i skal hjælpe dem med at nå til den konklusion ved at overdøve deres menstruation med en kunstig, parfumeret aroma?

Jeg kan stadig lugte det. Jeg hader det. Og det er jeres skyld.

Min menstruation er fin. Min kropslugt er fin, og jeg bløder rødt.

Desuden får jeres “odour neutralization” min fisse til at klø. Tak for det.

Følg, like og del:
error20

Previous

Regler for at omgås smukke, tykke kvinder

Next

Mine fire graviditeter

7 Comments

 1. Camilla Bromann

  Det stikker ikke det bind jeg, MEGET ivrigt og uden at tage bukserne af, fik REVET ud af trussen, da jeg opdagede det var overfladebehandlet med Tiger Balm. TIGER BALM! Som i menthol olie for at “reducere rødme og muskelsmerter”. That’s what it said. Jeg skrev efterfølgende et meget mildt klagebrev til pågældende firma og bad dem takke deres mandlige medarbejdere for super godt initiativ og grundig produkt research. Next time, CONSULT A WOMAN.

 2. Lise

  Hvad fanden sker der?!! Hvem i det firma har sovet i timen? Eller taget coke da de skulle træffe beslutninger om nye produkter???!!!!!!

 3. Gitte

  Er SÅ enig – havde også ved en fejl fået købt Always istedet for de sædvanlige Libresse (læs – manden havde købt ind og tænkt bind er bind og det er for pinligt at decideret læse på dem, så jeg tager det første det bedste jeg ser…) og jeg måtte smide dem ud – tanken om al det kunstige duftstof lige op og ind var simpelthen så ubehagelig!!!

 4. Louise N

  LIGE PRÆ-FUCKING-CIS!!! Mit skræv stinker af interflora på crack, og jeg får ondt i næsen af det!
  Jeg har derfor fundet en side, der sælger økologiske bind osv., for det her cirkus orker jeg ikke!

 5. Emilie

  Ahrmen, jeg fatter ingenting af det. Har været gravid og ammet etc og dermed været lidt ude af menstruations-gamet, men hold nu kæft hvor er det ulækkert! Always har altid været mit foretrukne mærke, men den stank, samt det faktum at mit dyrebareste omkranses af kunstig og ildelugtende – ikke duft-neutraliserende – parfume betyder nu må jeg nok revurdere og ændre min forbruger-habitus. Pis. Især fordi man åbenbart ikke kan købe dem uden stank; hvor er forbrugerens frie valg lige? Men jeg har nu været rundt og afprøvet andre endda svanemærkede mærker, som desværre bare ikke gør jobbet ligeså godt. Hvad er alternativet?! #menstruationsspekulationer

 6. Cecilie

  Menstruationskop! I’m telling you! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)