Skip to content

7 Comments

 1. Camilla Bromann
  17. oktober 2015 @ 10:43

  Det stikker ikke det bind jeg, MEGET ivrigt og uden at tage bukserne af, fik REVET ud af trussen, da jeg opdagede det var overfladebehandlet med Tiger Balm. TIGER BALM! Som i menthol olie for at “reducere rødme og muskelsmerter”. That’s what it said. Jeg skrev efterfølgende et meget mildt klagebrev til pågældende firma og bad dem takke deres mandlige medarbejdere for super godt initiativ og grundig produkt research. Next time, CONSULT A WOMAN.

  Reply

  • Trix
   17. oktober 2015 @ 10:52

   WHAT? Tiger Balm i direkte kontakt med underliv? Who does that??

   Reply

 2. Lise
  17. oktober 2015 @ 12:04

  Hvad fanden sker der?!! Hvem i det firma har sovet i timen? Eller taget coke da de skulle træffe beslutninger om nye produkter???!!!!!!

  Reply

 3. Gitte
  17. oktober 2015 @ 12:40

  Er SÅ enig – havde også ved en fejl fået købt Always istedet for de sædvanlige Libresse (læs – manden havde købt ind og tænkt bind er bind og det er for pinligt at decideret læse på dem, så jeg tager det første det bedste jeg ser…) og jeg måtte smide dem ud – tanken om al det kunstige duftstof lige op og ind var simpelthen så ubehagelig!!!

  Reply

 4. Louise N
  17. oktober 2015 @ 15:54

  LIGE PRÆ-FUCKING-CIS!!! Mit skræv stinker af interflora på crack, og jeg får ondt i næsen af det!
  Jeg har derfor fundet en side, der sælger økologiske bind osv., for det her cirkus orker jeg ikke!

  Reply

 5. Emilie
  17. oktober 2015 @ 15:55

  Ahrmen, jeg fatter ingenting af det. Har været gravid og ammet etc og dermed været lidt ude af menstruations-gamet, men hold nu kæft hvor er det ulækkert! Always har altid været mit foretrukne mærke, men den stank, samt det faktum at mit dyrebareste omkranses af kunstig og ildelugtende – ikke duft-neutraliserende – parfume betyder nu må jeg nok revurdere og ændre min forbruger-habitus. Pis. Især fordi man åbenbart ikke kan købe dem uden stank; hvor er forbrugerens frie valg lige? Men jeg har nu været rundt og afprøvet andre endda svanemærkede mærker, som desværre bare ikke gør jobbet ligeså godt. Hvad er alternativet?! #menstruationsspekulationer

  Reply

 6. Cecilie
  15. april 2016 @ 17:08

  Menstruationskop! I’m telling you! 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)