Skip to content

4 Comments

 1. godtpolstret
  5. december 2013 @ 14:55

  Uhh, jeg kunne være fristet. Sidder på et nærmest tomt kontor for alle er smuttet. Varslet er godt nok, at s-togene indstiller driften kl. 18., men man ved jo aldrig om det holder, så hellere smutte nu – tror jeg tanken var hos mine kolleger. Jeg er her endnu, men tænker jeg godt kan bruge lidt tid på fornøjelse, når nu de andre er gået:-)
  Og jeg har endnu ikke købt nogle gaver og jeg hader menneskemylder og køer og varme og og og..
  Jeg har godt nok en juleindkøbsfridag (ja ja, sådan noget har vi der hvor jeg arbejdet) senere i december, men den har jeg plastret til med frisørbesøg, brunch med veninden og en tur i stolen hos MAC. Julegaver til mig selv;-)

  Men jeg kommer alligevel til at springe over. Jeg tror gerne datteren vil hentes hos den skolekammerat, der var flink og tage hende med hjem fordi forældrene (mig!) havde overset en mail fra skolen om at de lukker kl. 13! Så jeg springer over, men god tur og plads på flyvende lyskæder. Jeg har hørt, at det er det farligste!

  Reply

 2. AK
  5. december 2013 @ 16:45

  Magasin har lige annonceret at de lukker nu. Bare så du i hvert fald ikke dør af blæst OG går forgæves. Det ville sgu alligevel være nedern!

  Reply

  • Trix
   5. december 2013 @ 16:56

   Haha, Anne. Tak fordi, du passer på mig. Vi har udskudt jakkesætsindkøb til den Sunde og Raske til i morgen.

   Reply

 3. byMelchiors
  5. december 2013 @ 19:18

  Ved den første “store” orkan for 14 år siden tænkte jeg “Visse vasse” og gik ud for at købe julepynt, julefrokosttøj og andre nødvendigheder. Endte med at måtte klamre mig fast til lygtepæl, mens led orkan smadrede samtlige af mine julekugler.
  Senere blev jeg kaldt på arbejde og måtte klamre mig til storebæltsbroen. Har stadig intet lært og ville også gå på shopping i aften – indtil Magasin, de røvhuller, annoncerede at de lukkede.
  Pfffff – jeg synes de er sarte!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)