Skip to content

2 Comments

 1. fasterfis
  27. juni 2011 @ 20:48

  jeg gad dælme godt afsted. Jeg er misundelig på dine 4 dage. Men jeg sidder på jobsøgningskursus og rådner op i stedet. Hurra for din smarte festival pakkemetode! Det er det mest fornuftige jeg længe har hørt!

  Reply

 2. Trix
  2. juli 2011 @ 13:46

  Fasterskatter! Jeg holdt to dage. Min veninde scorede, min lejr bestod af unge dåser der himlede med øjnene af mig, bare jeg åbnede munden og min pakkemetode betød desværre, at jeg slet ikke havde en jakke med. For guds skyld, det var jo bikinivejr, da jeg tog afsted.Tager måske tilbage til Kings of Leon. Bare fordi de er dem!Held og lykke med jobsøgningen!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)