Skip to content

18 Comments

 1. Mette
  22. januar 2013 @ 11:10

  WORD.
  Jeg er så enig! Pisse fedt indlæg!

  Reply

 2. på nye eventyr...
  22. januar 2013 @ 11:10

  Hep hep på dine ord. Jeg håber at opfattelsen blandt de ca 18 % kan ændres, for det er skisme uhyggeligt.
  Godt nok har jeg aldrig (7-9-13) aldrig oplevet grimme overgreb, trods at jeg er noget kortskørtet dagligt, men jeg synes ikke det skal ske uanset. For nogen!

  Reply

 3. Triaka
  22. januar 2013 @ 11:15

  Så enig. Prøver at fortælle min datter, at hun skal følge sin lyst ligemeget hvor langt hun er nået. Om hun så ligger nøgen med en mand, og han allerede har rullet kondom på, så er det ok at fortryde. Man må ALTID fortryde og rejse sig op. Og føles det svært i situationen, så kan man i det mindste få sig en timeout; sige man lige skal på toilettet og få et øjeblik hvor man føler efter, om det nu er det rigtige man har gang i. Fysisk tvang er en helt anden historie, men det psykiske pres, skal man lære at håndtere.

  Reply

  • trixyworld
   22. januar 2013 @ 11:25

   Triaka: Godt, at du lærer din datter om den styrke, der har så svært ved at komme af sig selv.
   OG dammit, syntes også, det ligger så underligt ud…

   Reply

 4. Mads
  22. januar 2013 @ 11:15

  Hold nu kæft hvor er det godt skrevet, Trine.

  Reply

 5. HC
  22. januar 2013 @ 11:55

  God skrevet – og stof til eftertanke, når man har en lille datter der engang skal ud i den store verden :-/

  Reply

 6. trixyworld
  22. januar 2013 @ 12:03

  Tak HC. Jeg håber, du lærer din datter at være stærk og stå ved sig selv og i øvrigt lader hende klæde sig som hun vil. (At jeg helt personligt mener, at det er mest sexet kun at flashe enten bryster eller ben, kommer i denne omgang ikke sagen ved).

  Reply

 7. lena
  22. januar 2013 @ 13:29

  Det er for sindsygt!

  // http://www.lesoe.bloggersdelight.dk

  Reply

 8. Fruen i Midten
  22. januar 2013 @ 13:48

  Amen!

  Så godt overskriften, og du har ret; det er trist og dybt beskæmmende, at der stadig er mennesker (mænd formoder jeg?), der mener, at pigen på nogen måde selv kan være ude om det, hvis hun bliver voldtaget. Jeg havde håbet, at den holdning var en sagablot, inden min egen datter blev stor, men desværre virker det nærmest, som om den almindelige holdning bevæger sig den forkerte vej.

  Reply

 9. Mette
  22. januar 2013 @ 14:11

  Du er så pisse sej altså! Har kuldegysninger og ønsker af hele mit hjerte at vores børn i fremtiden vil få og forstå dette budskab…så vigtigt!

  Reply

 10. Maja
  22. januar 2013 @ 20:25

  Wow. Jeg er SÅ enig og SÅ chokeret over at nogen som helst i DK kan mene at ‘hun bad selv om det’…
  Puha jeg håber der er kommet et holdningsskred inden min endnu ufødte datter kommer i den alder hvor det bliver relevant..

  Reply

 11. I mangel af bedre
  23. januar 2013 @ 11:23

  HØRT! Det er nogle rigtig fine og præcise pointer du kommer med.

  Reply

 12. Cille Andersen
  23. januar 2013 @ 14:53

  Eew. 18 %. Hold da kæft, det kommer bag på mig. Er danskerne så umenneskelige?
  Jeg blev selv udsat for et overgreb, selvom jeg sagde “NEJ!” og strittede imod. Det er 8 år siden. Først for 4-5 år siden fik jeg den uudholdelige tanke: “måske var det ikke min skyld.. måske var det det, de kalder en voldtægt? Nej det er bare ikke til at fatte.”
  Mine hænder ryster, når jeg taster det her. Jeg har ikke rigtig fået det fortalt, før for nyligt. Jeg har fået det skrevet ned i en offentlig journal, mens jeg var indlagt på psykiatrisk. Men ingen reagerede på at jeg også havde dén brist i bagagen. Det blev bare skrevet ned.
  Jeg havde samme fornemmelse som du beskriver. Man vågner dagen efter, og føler man har voldtaget sig selv.
  Mindre værd end pap.
  Det værste er næsten, at jeg (og andre) stadig den dag idag, ikke tør kalde det et egentlig overgreb. Selvom jeg sagde nej og prøvede at skubbe ham væk og klaske lårene sammen, så havde jeg jo selv inviteret ham over og sove. Jeg var bare naiv og alt for sød. Det var nok min skyld.

  Reply

  • trixyworld
   23. januar 2013 @ 14:58

   Cille. Du er så langt fra at være alene, at det burde være løgn. Og du var udsat for et seksuelt overgreb. Jeg kan slet ikke fatte, at ingen har taget det til efterretning – specielt ikke, hvis du har været indlagt på psykiatrisk og (går jeg ud fra) derfor har haft det svært psykisk. For hvad dén følelse du beskriver gør ved en ung piges psyke, er ikke for tøsedrenge. Intet var din skyld. Gør mig en tjeneste og fortæl det til nogen, du holder af. Græd og lad dem kramme dig og gentag 1000 gange, at det ikke var din egen skyld.

   Reply

 13. Rikke aa
  23. januar 2013 @ 18:42

  Sådan! Det er så pisse vigtigt!

  Reply

 14. Anne
  24. januar 2013 @ 11:37

  Kunne ikke være mere enig! Du har virkelig ret i alt hvad du siger, og syntes også det er for dårligt.

  Reply

 15. Pernille
  24. januar 2013 @ 21:30

  Det kan jo egentlig siges meget enkelt: Normale mænd kaster sig ikke hæmningsløst over en kvinde, fordi hun er letpåklædt eller måske ligefrem nøgen.
  Mænd, der har en brist, kan overfalde en kvinde selvom hun er pakket ind i en skidragt.

  Det er også at undervurdere mænd, at tænke “nå, ja, hun er da også selv lidt ude om det”, som om normale mænd ikke kan styre sig, når de ser lidt hud.

  Så nej: Det er ikke hendes skyld.

  Reply

 16. Gemt
  28. februar 2013 @ 09:37

  Yes!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)