Skip to content

5 Comments

 1. på nye+eventyr...
  11. februar 2013 @ 15:39

  jeg bliver så blød, Trix. For du er så meget din egen, og alligevel kan jeg nikke ja til så meget særegenhed( for særhed er ikke det rigtige ord!).

  Reply

 2. Lotte
  11. februar 2013 @ 18:35

  Wuhuuu hvor er det dejligt, du har taget dét emne op! Har læænge tænkt på at kradse noget lignende ned,

  Jeg vil godt bekræfte (eller – jeg kan jo ikke vide det med sikkerhed, men jeg håber, jeg har ret), at jo! – ALLE skifter til blødt og behageligt “jeg vil ikke ha’ uventede gæster nu”-tøj. når vi er alene hjemme.

  Og så lige et spørgsmål til: findes der virkelig voksne mennesker med respekt for sig selv, som stadig er kræsne..?
  Godt skrevet Trix.
  /Lotte

  Reply

 3. B
  11. februar 2013 @ 21:12

  Du er i hvert fald ikke alene om 6 af de ting du nævner 🙂

  Reply

 4. Skudamuda
  13. februar 2013 @ 15:27

  Er glad for at vide, at jeg ikke er den eneste, der er interviewafslutningsneurotisk. Jeg slutter altid mine interviews af med ‘Super’. Fint, hvis det for eksempel handler om madlavning. Knap så fint, hvis det handler om dødsfald (der er nok en grund til, at jeg er havnet i underholdningsbranchen …)

  Reply

  • trixyworld
   13. februar 2013 @ 15:33

   Jeg gør det også ved biluheld osv. ‘aaaaaalletiders’, siger jeg, mens man nærmest kan høre, at min hjerne allerede er i gang med at afslutte samtalen. Hvor taktløst.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)