Skip to content

4 Comments

 1. byMelchiors
  11. januar 2014 @ 17:59

  Når jeg nu skal være ærlig er det heller ikke altid, det lykkes for mig. Stod fx i Paddington og ventede og ventede og ventede, mens dame ringede til Svendborgbutik for at høre om de havde efterspurgt jakke. Efter 15 min fik jeg endelig jaget op og fik svaret: “De tog ikke lige telefonen”
  Det kunne hun så godt have fortalt mig. Kegle!
  Gå i Tryde Andre og køb undertøj. De damer ved lige hvad de taler om. Og viger ikke fra forhænget

  Reply

  • Trix
   12. januar 2014 @ 08:15

   Dårlig service af paddington. Men altså. Hun GIK? Mens jeg stod og ventede i prøverummet. Kost.

   Reply

 2. B
  11. januar 2014 @ 22:37

  Jeg kan anbefale Change til bh shopping. Jeg har i hvert fald kun haft gode oplevelser der. Det med at købe bh’er og få hjælp til det med størrelser var en lidt grænseoverskridende ting syntes jeg, men ikke længere. De ekspedienter jeg har været udsat for i forskellige change-butikker har i hvert fald formået at give mig råd og vejledning, uden jeg har følt mig invaderet eller helt omklamret. Jeg er nemlig ikke så meget til de der typer der bare braser ind i prøverummet mens man står i mere eller mindre afklædt tilstand.

  Reply

 3. Cecilie
  10. februar 2014 @ 16:40

  Du har stensikkert hørt det før, men altså – gå nu bare til Anne Sax (http://annesax.dk/)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)