Skip to content

7 Comments

 1. Jytte Andersen
  21. september 2011 @ 14:02

  hehe kender det alt for godt. Men god indkøbs tur 🙂

  Reply

 2. The CityGirl
  21. september 2011 @ 15:06

  Jeg tager ansvaret for dine støvler, hvis du tager ansvaret for mine? Så er vi på en måde ansvarsfri….

  Reply

 3. Trix
  21. september 2011 @ 17:05

  Der er bare virkelig mange konsekvenser og fremtidige muligheder i den aftale, som jeg slet ikke kan overskue. Men jeg er stærkt fristet.Tak Jytte!

  Reply

 4. The CityGirl
  21. september 2011 @ 23:13

  Bare rolig; jeg kan heller ikke overskue det… Men det virker rigtigt, sådan lige nu, synes jeg…

  Reply

 5. stopdetdog
  22. september 2011 @ 13:54

  Du har jo bare købt dem for at fejre min specialeaflevering! Det er helt ok!

  Reply

 6. Cecilie
  22. september 2011 @ 16:13

  Tjaeh, det er jo en kendt sag, at shopping smitter (og det samme gælder jo i øvrigt kagespisning – især hvis dem der starter spisningen er ret tynde, så kan man jo lissom se, at kagen ikke vil komme til at fede)

  Reply

 7. Trix
  22. september 2011 @ 20:18

  Smitter kagespisning også? Jeg er vist mest vant til at starte epidemien. Har ikke brug for, at nogen skal lokke mig til at spise kager.Men det hælper klart på min sorte samvittighed, hvis jeg kan lokke andre til også at købe ting, der er liiidt dyrere end planlagt. Er der ikke noget du mangler, Cecilie?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)