Skip to content

10 Comments

 1. Janne
  13. januar 2019 @ 11:39

  Hvor fedt og inspirerende – du skal lige være obs på det med kajak, der skal man kunne kommer op igen med egen kraft hvis man tilter 🙂 Men held oglykke med det. Jeg finder på noget andet. Men på grund af dit indlæg gør jeg det. <3

  Reply

  • Trix
   13. januar 2019 @ 12:10

   Hej Janne. Ja, jeg regner med en våd læringskurve i løbet af foråret, men jeg er sikker på, at jeg kan lære det. 🙂 Held og lykke med at finde noget sjovt!

   Reply

 2. Mulle
  13. januar 2019 @ 11:59

  Preach!

  Som relativt ivrig fitnessbruger er jeg enig. Livet er for kort til at kede sig i et fitnesscenter. For mig er træning lig med kvalitetstid og en pause fra hverdagen, og hvis jeg havde det anderledes, ville jeg heller ikke bruge tid på det.

  Jeg finder jo heller ikke den store glæde i at bage (modsat visse andre), så det lader jeg bare være med, selvom der er en lang række gode grunde til at gøre det

  Reply

  • Trix
   13. januar 2019 @ 12:12

   Jeg fornemmer en vis mængde Instagram-kendskab i den bagereference 😉 Men pointen er præcis – der er ingen grund til at bage, hvis det ikke bringer dig glæde, same goes for fitness. Måske kommer kærligheden igen en dag, ellers må jeg ro mig til de kæmpe guns.

   Reply

 3. Rikke
  13. januar 2019 @ 20:00

  Du har selvfølgelig allerede kigget på Kajakroer, Kalvebod Bølge (?)
  De har også en klub, Kajakpolo terne.

  Reply

  • Rikke
   13. januar 2019 @ 20:01

   Kajakroer = kajakhotellet

   Reply

  • Rikke
   13. januar 2019 @ 20:03

   Kajakpolo terne = kajakpiloterne

   Reply

 4. Rikke / rikkes-planet.dk
  14. januar 2019 @ 08:24

  Jeg går ud fra, at du også får et kursus med, som der skal beståes, så man kan redde sig selv.
  Hvis i ikke tager træningen i svømmehallen (som vi gør i Holstebro), så vent lige til det er en smule varmere inden du skal øve rundt i vandet. Jeg syntes det var koldt nok trods våddragt at rulle rundt til prøven i limfjorden 😉
  Held og lykke med det, der er så smukt og fredfyldt på vandet.
  Hilsen Rikke

  Reply

  • Trix
   16. januar 2019 @ 15:09

   Hej Rikke. Jo, jeg lurer på dem lige rundt om jobbis, fordi det kan gøre mange ting i mit liv lettere. Busy gurl, and all.
   Jeg VED, det kommer til at blive koldt, men jeg er bare så skideivrig efter at komme igang, så det bliver en ubehagelig forårsoplevelse, men på den anden side – det vigtigste er jo, at det er realistisk, ik? Haha.

   Reply

 5. Cammy
  14. januar 2019 @ 17:58

  Februar ER meget kortere 😂👌🏻 Valid point

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)