Hvordan hovedet vender tilbage

Jetlag, tyndskid, tyve timers flyrejse med flere feber-skabte svedeture som absolut INTET gjorde godt for min personlige ‘odør’, en kuffert som stod i London da jeg var i København og et hovedet som slet, slet ikke tålte at blive vendt nedad var diagnosen, da jeg stod op i morges.

Nå ja, og hovedpine.

Først kom kufferten. Så blev tre maskinfulde tøj vasket. Piller gjorde kål på feberen, rugbrød på rejsemaven. Til sidst var kun hovedpinen og uforklarligt sammenklemt venstre øje tilbage. (Og et par tudeture, over at jeg åbenbart har smidt guldhalskæden, som den Sunde og Raske forærede mig sidste jul, væk. Okay, det er jeg stadig ikke klart til at være sarkastisk omkring…)

Kuren på post-rejse-hjerne spørger du? En ‘hurtig kop kaffe’ med den underskønne Leise.

Caféturen trak ud i små tre timer, hvor hele verden blev vendt på hovedet og tilbage igen. Cappuccinoen havde tre espresso-shots. Pigebarnet havde været noget så savnet. Alt blev godt.

Aftensmaden stod på bordet lidt over 21, fordi vi ikke liiige kunne få snakket færdig og skride hjem. Jeg elsker det.

Nu vil jeg skrive til British Airways for at høre, om de har fundet min kæde? Hvem ved, måske har feberramt ånds-amøbe (yours truly) væltet den ud af sit fangsy brilleetui, hvor hun havde lagt den udelukkende for at gemme den ‘et smart sted’ og så glemme det igen. Har fandme lyst til at flå benet af mig selv, så dumt er det. Okay, måske ikke et ben. Men en negl så. Eller en meget stor tot hår. Elsker fandme den halskæde.

Hvad har du gjort af kloge (kaffe) eller dumme (alt det andet) ting i dag?

Følg, like og del:
error20

Previous

Soy en el Mexico

Next

Spontanitetsdorte

2 Comments

  1. Chili

    Dagens dummeet er flg: arbejder på en psykiatrisk afd, og står i ramme alvor og siger til en patient:” at jeg er helt skør med at bage” imens jeg roterer pegefingeren i tindingen. Armen helt ærligt. WTF?? Ikke lige så passende ordvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)