Skip to content

3 Comments

 1. Susling
  31. august 2012 @ 11:33

  En anbefaling: Hos Man Coe, der ligger i starten af Strandgade/Torvegade lige over for Udenrigsministeriet på Christianshavn, kan du få repareret dine bukser for meget billige penge. Jeg kan stå inde for, at de er superdygtige og at det går hurtigt! Vi bruger dem tit og de har reddet de mest utrolige huller og lårslitager. Så op på cyklen med bukserne under armen og om kort tid har du tre par næsten nye bukser igen. Og så kan du jo altid rose dig selv for at du er trendy “genbruger”!

  Reply

  • trixyworld
   31. august 2012 @ 12:58

   Jeg tror – nej, jeg ved, at jeg elsker dig!

   Reply

 2. Susling
  31. august 2012 @ 14:08

  Tak, tak! Det siger mine unger og mit eget buksebudget også tit til mig.
  Men af sted med dig. Man Coe har vist en særlig akutredningsfunktion, hvis men er ekstra desperat.

  God weekend

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)