Skip to content

3 Comments

 1. Mie
  13. december 2011 @ 13:11

  Som tidligere journalist-studerende og nuværende specialeskriver må jeg lige heppe lidt på dig.At skrive opgaver på DJH er det værste, jeg nogensinde har været udsat for – nok kun overgået af folkeskolen i 7.-9. klasse og så det at føde (ja, jeg er en lille solskinsspreder).Ingen der ikke har prøvet det, ved hvilket opslidende arbejde det er, og jeg har enorm respekt for dem der klarer det. Masser af skulderklap og held og lykke herfra!

  Reply

 2. Trix
  13. december 2011 @ 14:22

  Suk. Mie. Du er en engel. Når man når terminalfasen i sådanne opgave som denne, er det så skønt at høre, at folk tror på, det er hårdt. For det er bare så demoraliserende at få den dér: Piver du ikke lidt nu? Selvfølgelig piver jeg, men det gør jeg fordi, jeg synes det er hårdt. Lissom!

  Reply

 3. City Chick
  13. december 2011 @ 18:23

  Hæng dig ikke i detaljer, brug Randersreb. Dårlig joke, men relevant til opgaveskrivning. Kan ikke hjælpe dig med kommaer, by the way, det bruger jeg simpelthen ikke 😉

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)