Skip to content

4 Comments

 1. Rikke
  4. oktober 2011 @ 14:14

  Hvem der bare var fisk 🙂

  Reply

 2. Anonymous
  6. oktober 2011 @ 13:41

  Hvad, er der virkelig ikke flere, der har kommenteret på det her? Har siddet og fnist højlydt på læsesalen. Jeg og min platte sans for humor siger Thumbs up! 😀

  Reply

 3. Trix
  6. oktober 2011 @ 13:59

  Får sjældent særligt mange kommentarer til horoskopet, altså bortset fra Amarorama, der altid føler dig truffet.Måske er min humor bare for plat? Vælger dog at tro, at de fleste griner for meget til at kunne skrive bagefter. 😉

  Reply

 4. Anonymous
  7. oktober 2011 @ 11:05

  Det må være det! Jeg takker i hvert fald og glæder mig til at se hvad november bringer… God tur i København – du lyder lidt som mig, da jeg var i et års eksil i Århus og i weekenderne dansede hele vejen hjem til de ventende damer og mænd i Kbh.- Mie

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)