Skip to content

5 Comments

 1. Ducky
  14. januar 2014 @ 18:04

  Hvis det er nogen trøst er du ikke alene. Jeg endte en gang på et hotelværelse med en bedstefar som jeg naivt troede bare bød på smørrebrød fordi vi var fra samme by.

  Reply

 2. amarOrama
  14. januar 2014 @ 18:49

  Juan! No! Hahaha.

  Reply

 3. Godtpolstret
  14. januar 2014 @ 21:12

  Jep, har været der. I tyrkiet med en veninde.. Hvor dum kan man være. Men vi havde mødt deres koner, de var veluddannede, vi så Ivanhoe sammen med dem i et gammelt Amfiteater (ergo intellektuelle), det var ikke pågående på den sædvanlige måde og vi diskuterede politik og samfund og alt muligt. Da vi så havde sagt ja til en tur til et helt særligt sted med masser af kultur og god mad, viste det sig at konerne var blevet “forhindret”, det særlige sted var et discotek (godt nok udendørs i en citrusplantage), kulturen var en million pågående tyrkiske mænd og maden var beernuts på baren.
  Vi burde vide bedre, men vi skruede bissen på (som vi havde lært efter mange år i Odenses natteliv bpå begge sider af bardiskene) og bad om at blive kørt hjem NU! Efter mange trusler blev vi kørt hjem men vi måtte true dem hele vejen hjem for at undgå underlige “genveje” og “smukke udsigtssteder”.

  Godt at du slap af med Juan – og godt at det ser ud som om du er glad og trives. Jeg elsker Barcelona – er meget misundelig!

  Reply

 4. Stine
  15. januar 2014 @ 13:20

  Juan er klam!
  Håber bestemt ikke jeg møder ham når jeg skal derned i slutningen af januar!
  Speakin of.. Hvor varmt er det lige nu i Barcelona? (Skal man tage vinter eller efterårsjakken med? 🙂

  Reply

  • Trix
   15. januar 2014 @ 14:58

   Forårsjakken (Eller efterår). Her er lunt og mildt, og jeg kunne sagtens give mig selv en lungebetændelse på at droppe jakken. Men 10-15 grader i dagtimerne. Det bliver fedt!

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)