Heldagsbrak

Nåmen, jeg kom lidt til at crashe en fest, jeg ikke var inviteret til igår. For nu havde jeg jo sat hår til en kort dinner-date med den Sunde og Raske som skulle hjem og arbejde bagefter.

Og så fik jeg fat i et par smækre damer med en plan, og med tilsagn om, at der gerne måtte medbringes ekstra selskab til den fest, de var inviteret til.

Så jeg cyklede ud i regnen med en flaske asti under armen, uden skyggen af anelse om, hvad jeg gik ind til.

Kan sige så meget, at anlægget overophedede, jeg dansede som en drøm, og cyklede hjem ved halv seks-tiden i morges, men promille i blodet og et smil på læben.

Smilet er dog stivnet lidt her dagen derpå.

Jeg har simpelthen ingenting kunnet klare. Jeg har ørlet, sovet, opgivet de første tre forsøg på at spise og generelt ligget brak på sofaen. Lige nu kan jeg SLET ikke overskue, at det er mandag i morgen, og at jeg er gået 100 procent glip af min søndag.

Jeg drikker aldrig mere…

Følg, like og del:
error20

Previous

Weekend kom så, kom så, kom så

Next

Ku’ man ikke bare-politik?

6 Comments

 1. Samme situation her. Hvordan kan man blive så barnligt fuld til en voksenfest?

  • trixyworld

   Jeg har ingen anelse. Men det er nøjagtigt,om vi snakkede om. Hvad tid ankom vi? Omkring 23. Jeg var hjemme halv seks. Det er cirka 20 timers dårligdom holdt op mod seks timers fest – not fair!
   Jeg er faktisk stadig groggy i dag.

 2. Samme situation her. Kom aldrig op at stå søndag. Tak fordi du crashede min fest. Er meget tilfreds med at have lært dig at kende!

  • trixyworld

   Åh selv tak, Maren. Lækker fest. -Vi crasher for få fester! Jeg har vabler, andendagstømmermænd og har endnu ikke redt mit hår ud. Hvilket er lidt akavet, eftersom jeg ER mødt på job nu… Oh well.

 3. Shm

  Nix – du er aldeles ikke færdig med at drikke, for jeg ved ikke hvad ser skete med tiden, ærgrer mig over at jeg ikke fik talt en skid med dig eller amar, så jeg kræver revanche!
  Og revanche kræver nok alkohol?

  • trixyworld

   Arj men! Du skulle have set mig søndag. En hel dag i fosterstilling skiftevis på sofaen og på toiletgulvet. Det var bare ikke rart, Shm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)