Kom du lige der?

Er glad for, jeg ikke gav eftr for min umiddelbare indskydelse, da jeg manglede både mælk og sukker til mine havregryn i morges. (Ja, jeg har fridag efter vores årsdag – så godt kan livet planlægges).

Men henover sommeren, har jeg udviklet det, mange kender som en nattøjsradius. Fænomenet opstår mest hos arbejdsøse eller folk med virkelig mange tømmermænd (yours truly).

For mig er det ikke så meget nattøj, som det er hjemmetøjsradius. For jeg har hjemmetøj. Bluser med huller, shorts der er så korte, at Beyonce ville hive mig til side og sige ‘show some dignity!’, en tendens til at glemme bh’en og så uheldig tendens til ikke at ændre på nat-knolden (knolden ovenpå hovedet som jeg sover med – og på – hver nat).

Men altså, henover sommeren. På de stille feriedage, hvor skolen som er vores nabo har været tom, hvor det har været dejlig varmt, og hvor jeg har været virkelig meget i byen, har mit hjemmetøj fået en fridagsradius.

Først var det bare lige ned og tømme postkassen. Så blev det, når jeg gik i fitteren, hvor jeg jo alligevel skulle skifte, så blev det til den nærliggende netto – hvis bare jeg gik sent eller tidligt nok derned. Til sidst var det bare netto. Og Lidl. Og centeret.

Og det var lige ved at ske igen i dag. Jeg havde jo taget en stor trøje udenpå trusserne. Ingen bh. Morgen/nathår. Overvejede kort, at stikke i klip klapperne og liste i netto, da den Sunde og Raske kiggede skævt på mig.

Så tog jeg bukser på. Og en jakke. Og briller (Hej verden!).

Og for fuck sake, det var jeg glad for, da jeg trådte ud på en regnvåd vej i stiv kuling med overskyet, grå himmel og en halv skole i procession til den samme netto som jeg, fordi jeg havde valgt ata træde ud netop i deres frikvarter. Jebus!

I går sad vi i korte ærmer på Ingolfs kaffebar og nød livet. I dag har sommeren sagt op.

Hvil i fred, sommer 2012.

Følg, like og del:
error20