Gavegribben og tilbudstrunten

Hvorfor tror jeg, at de ting, jeg ikke gad betale fuld pris for i efteråret, bliver mere attraktive, fordi der pludselig er 1900 mennesker i kø foran mig og den koster 40 kroner mindre?

Hvorfor SKAL gaver, som kan byttes langt ind i det nye år partout byttes den FØRSTE dag, butikkerne åbner igen?

Hvorfor kan jeg ikke bare nøjes med at bytte gaver i stedet for at gå amok i shoppingmania?

Jeg har haft en dejlig, dejlig jul med nogle meget skønne gaver. Kun enkelte skulle byttes, fordi trusser som er så stramme at de ruller sammen til en lille pølse på min hofte ikke er lige sagen, og fordi det viste sig, at jeg ser utrolig fjollet ud i mink-ørevarmere. (Who knew?)

Elsker at tøjte rundt med Rikke og kigge på tøj. Og selvom Odense er meget mindre end København og slet, slet ikke kan byde på den samme karisma og udvalg som storbyen, er der altså en ganske særlig charme i, at jeg kender lige præcis de fem butikker, jeg gider i. Det tager ikke længe at kigge på alle eligible butikker og komme videre i dagens tekst. Selvom jeg elsker København er jeg bare stadig ikke helt tryg i dos and don’ts, når jeg skal finde gode tilbud og særlige sager derovre.

Nu sidder jeg hjemme hos svigerforældrene og nyder et glas rødvin før maden. Skulle hilse og sige, at den smager dejligt og at jeg 2/3 nede i glasset er en lillebittesmule tipsy.

Faktisk så tipsy, at jeg overvejer at besøge asos og bestille den vinterjakke, jeg ikke fik til jul. Jeg har to. Den ene, en ældre sag i grøn armyfarve, har en defekt lynlås, der gør, at jeg må iføre og afføre mig jakken, som var det en kjole, jeg skulle træde ned i. Ikke videre elegant, kan jeg afsløre. Desuden hænger pelskraven løs i den ene side og dasker ind mod min kind, når jeg cykler i det danske vejr.

Den anden er slet og ret ikke varm. Den er lækker, chick og alt det der, men jeg kan godt fryse ihjel i den en nat i marts. Flot ikke?

Hvad har du fået til jul? Og hvor meget shopper du bagefter?

Følg, like og del:
error20

Previous

Den søde ventetid

Next

2012 i lange træk

7 Comments

 1. Ja, hvorfor filan er det sådan?! Jeg har ikke haft mulighed for at begive mig ud i bytte-helvedet i dag, og det har næsten givet mig hjertebanken – TÆNK, hvis alle de gode ting er væk?!

 2. Chilli

  Jeg har byttet lidt idag. I AA. Omkring kl 17.30-ish, ingen kø what so ever. Og vil du virkelig gerne høre hvad jeg har fået( er en meget forkælet kvinde!) 😉

 3. Chili

  Det fornuftige( fra veninde): fjerkræsaks og salmiak lakrids.
  Det dejlige( fra sviger+svoger): gavekort til ynglings butik på alt for meget.
  Det vilde (fra manden): rocker fede støvler, ALT for fede jeans, super lækker trøjejakke, ipad4 32gb og cover dertil.
  Begyndte sgu at flæbe over alt det forkælelse( måske det er fordi de elsker og værdsætter mig?!).
  Så føler mig MEGET forkælet!!

 4. Så er jeg da ikke den eneste idiot derude…men det opdagede jeg vel allerede i køen i Illum

 5. Cecilia

  Køb en fleecetrøje, så kommer du nok ikke til at fryse, i den pæne jakke! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)