Skip to content

2 Comments

 1. Gitte
  30. august 2018 @ 16:32

  Hey det havde jeg slet ikke tænkt over. Det med linjerne. Skal selvfølgelig bare kører forsigtigt og let hen over!

  Reply

 2. Sille
  31. august 2018 @ 13:02

  Mega fedt, Trine!!! Bliv ved!!! Jeg plejer at prime mit ansigt inden foundation med en primer spray, og derefter afslutte med en gennemsigtig primer pudder… det synes jeg virker godt også! Jeg har nemlig samme problem med linjer 🙈 Men skal da lige prøve dit trick også! Desuden kager min consealer under øjnene pga. de der små forbandede rynker jeg har lige under hvert øje når jeg klemmer øjnene sammen 🤷‍♀️😂 Jeg har fundet et mirakelmiddel fra NYX som er en øjenskygge primer i lipgloss-konsistens… den hjælper vildt meget på øjenlågene og under øjnene, så det hele ikke kager rundt efter kort tid – og den holder!!!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)