Første forsøg som youtuber

En af de ting, jeg har nævnt igen og igen i årenes løb, er at jeg elsker makeup. Og jeg har flere gange luftet tanken om at sætte mig ned foran et kamera og simpelthen bare.. Snakke om sminke.

Men jeg har tøvet. For hvad vil den og dén sige? Eller er mit kamera overhovedet godt nok? Hvordan lyssætter man? Og dør jeg, hvis jeg skal tale ind i et kamera? Og ved jeg overhovedet noget om makeup? (Lol, as if jeg er bange for det)

Youtube giver fede stills

Alle de ting får vi svar på nu. For nu er den her. Min Youtube-kanal med små råd til din makeup ud fra min makeup. Vi er i den spæde start og alt filmes med min pc’s eget kamera fra et strygebræt på gæsteværelset uden mikrofon eller noget andet. Tiden vil vise, hvor sejt det kan blive, men jeg gider ikke gå rundt og udskyde det mere med undskyldninger om, at jeg ikke har det rette udstyr endnu. Nu gør vi det fandme bare.

Hvis du kan lide det, og hvis du har ønsker, til hvad vi skal snakke om, så sig til. Så prøver jeg at gøre noget ved det. Hvis du hader det, så kan du bare ignorere alt og nøjes med at følge med herinde, når jeg poster Classic Trix søndag og andre sager tirsdag. Men fra nu af er torsdag sminkedag. And I luvz it.

Følg, like og del:
error20

Previous

Et liv med Kim Larsen

Next

Når din veninde bliver mor og du er bange for gaveregn

2 Comments

  1. Hey det havde jeg slet ikke tænkt over. Det med linjerne. Skal selvfølgelig bare kører forsigtigt og let hen over!

  2. Sille

    Mega fedt, Trine!!! Bliv ved!!! Jeg plejer at prime mit ansigt inden foundation med en primer spray, og derefter afslutte med en gennemsigtig primer pudder… det synes jeg virker godt også! Jeg har nemlig samme problem med linjer 🙈 Men skal da lige prøve dit trick også! Desuden kager min consealer under øjnene pga. de der små forbandede rynker jeg har lige under hvert øje når jeg klemmer øjnene sammen 🤷‍♀️😂 Jeg har fundet et mirakelmiddel fra NYX som er en øjenskygge primer i lipgloss-konsistens… den hjælper vildt meget på øjenlågene og under øjnene, så det hele ikke kager rundt efter kort tid – og den holder!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)