Skip to content

5 Comments

 1. Anonymous
  28. juli 2011 @ 12:03

  Det lyder fandme træls.. Hun må da lige tage sig sammen hende moren der.. Håber sund og rask fyr snart lever op til sit navn..Lise J

  Reply

 2. Anonymous
  28. juli 2011 @ 17:28

  Andre folks børn er pr. definition nogle møgunger, men ham du er udsat for dér, er måske liiiige et nummer mere irriterende end gennemsnittet.Og SELVFØLGELIG skal du ikke finde dig i at blive spyttet på, eller hans næsvisheder. Resten kan man vidst trygt nok ignorere – det er vel også en straf i sig selv. Intet er så irriterende, som når ens frækheder går ubemærket hen…Jeg vil mene at eftersom han ikke er dit barn, så er hans opdragelse ikke dit ansvar. Glem alt om at være pædagogisk og svar ham som det falder dig naturligt – det andet preller af alligevel. Det er muligt, at hans mor synes han er guds gave til verden, men vi andre må godt have en anden mening. Små børn fylder meget (har selv 2), men de behøver ikke terrorisere hele hytten, som det lyder til. Jeg synes du/I skal føle jer fri til at sætte ham på plads (selvfølgelig på en ordentlig måde, men det er jeg slet ikke i tvivl om) når hans forældre åbenbart ikke magter det.Det er jo bare min mening, ing./Grey

  Reply

 3. Trix
  29. juli 2011 @ 00:40

  Tak. Jeg vil jo netop ikke bestemme, hvordan forældrene skal gøre- men jeg gider ikke finde mig i den opførsel der kommer af slet ikke at gøre noget!

  Reply

 4. superheltemor
  30. juli 2011 @ 07:24

  Man må gerne sige fra over for mine børn – så længe man ikke råber dem ind i hovedet. Eller bruger strømpistol…

  Reply

 5. Trix
  1. august 2011 @ 13:07

  Superheltemor! Se dét kan jeg arbejde med. Så ville jeg ikke føle mig beklemt ved at sige 'La' Vær'!', når Gustav for syttende gang i dag for et spytte anfald, mens han dasker mig i hovedet med sit lyssværd/vandpistol…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)