Skip to content

2 Comments

 1. C. Stubbe
  16. august 2013 @ 13:28

  Der sidder jeg også for tiden – og jeg er ikke engang startet på studiet endnu (dog ikke journalist). Men jeg aner ikke om det er det rigtige for. Om det er den vej, jeg skal gå i livet. Det er som om at folk forventer man har styr på det, så snart man er færdig med gymnasiet. Men det har vi ikke. Og der burde være plads og tid til at buldre frem og tilbage mellem uddannelserne, men det danske system er så forstokket, at det ikke er sikkert man kan få SU til sidst. Men ja, at finde noget, der gør en glad. Jeg er glad, når jeg læser bøger og har tid til at fordybe mig med at skrive historier, men i folks verden er det ikke en levevej.

  Reply

 2. Mausling
  19. august 2013 @ 10:03

  Du skriver præcist, som jeg tænker – jeg kunne ikke have skrevet det bedre. Ingen tvivl om, at du er god med ord.

  Min mor har også haft det samme job i evigheder, og hun er dygtig til det, men hun hader det. Alligevel ved hun ikke, hvad hun ellers skulle lave, så hun lader stå til. Det har jeg ikke lyst til. Men jeg ved ikke hvad jeg ellers skal!? Øv.

  Jeg håber, at du finder noget at glæde dig til. Og at jeg også selv gør.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)