Skip to content

2 Comments

 1. Maria
  29. november 2011 @ 14:06

  Gulp. Der har jeg også været. Og jeg har skammet mig og skabt mig ja….eller. Og jeg var endda voksen-studerende og skulle stjæle folks dyrebare tid til en lille journalistopgave. Det gælder bare om at sluge skammen og spille skuespil. Ja – se det som en træning i skuespil oven i hatten. Og husk så, at alle ALLE elsker at skulle svare på spørgsmål om sig selv og om det, de ved noget om. ALLE!

  Reply

 2. Mads Svendsen
  29. november 2011 @ 16:26

  Hvorfor vil du ha' et par nosser? Det er da et svageste organ der findes. Take it from Hal Sparks:http://www.youtube.com/watch?v=DcM0DPH2bNo(i øvrigt vil Blogspot have mig til at skrive 'felusne' for at sikre sig jeg er et menneske (HA!). Det lyder bare som en syg form for felatio)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)