Enter: The Kartoffel Woman

Bør på et tidspunkt vise jer alle mine lækre julegaver. Også dem jeg købte selv. It’s really nice shit.

Problemet er bare, at et enkelt element faktisk er lige en tand for nice til mig. Kan i huske min svigermor? Ja ja, hende har vi tit smilet lidt overbærende af, grint lidt i krogene, moret os på hendes bekostning. Men jeg kan ikke benægte, at kvinden har smag.

Min very own Marc Jacobs clutch.

Allerede nytårsaften, blev det klart, at jeg ikke må have så fine ting med til fest – endvidere i byen, hvor andre kan stjæle dem. Jeg havde knap placeret mig på en af stolene i hjemmebaren ved den fest vi sluttede af til, før tasken lå og soppede i lige dele slots classic og kirsebærvin på bordet. Jeg er simpelthen ikke voksen nok.

Ergo må jeg bruge den til hverdag. En taske til den pris skal jo også bruges mest muligt.

Men den er jo en clutch. En stor en – bevares. Men der er ikke nogen stropper at have over armen, skulderen, hvorsomhelst, når jeg skal ud i verden.

Jeg kan kun bære den. Og den er henvist til cykelkurven, når jeg skal til og fra job. Men en dag som i dag regner det jo. Og det kan jeg næsten ikke bære at udsætte min lille taske for. Tænk nu, hvis den bliver våd?

Hvad gør man så? Eller rettere, hvad gør Trix, når hun endelig er blevet lukket ind i det eksklusive selskab af folk, der har tasker med et navn?

Hun pakker sin fine taske ind, så den ikke bliver våd. I dag pakkede jeg den ind i en nettopose.

Jeg går altså rundt med en svinedyr, tjekket Marc Jacobs taske, camoufleret som en nettopose for at beskytte den.

Tænk over det, næste gang du ser en posedame.

Følg, like og del:
error20

Previous

Du ved

Next

Skræv-rådgivning?

5 Comments

  1. Jeg elsker tasken og farven på den 😀
    den er så flot ! <3

  2. Katrin

    Hahaha, love it! x

  3. Hhaahaa, Trix din lille NettoJacobstosse.
    Jeg ville heller aldrig egne mig til den slags tasker, det sammen ville ske for mig. Plus angst for at nogle ville hapse den ud af min cykelkurv, kender trods alt et par stykker det er sket for.

  4. Oh the problems of the rich

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)