Skip to content

10 Comments

 1. Kaffe & T
  13. februar 2012 @ 18:31

  Wow. Voksenønskesedler er altså vilde. Sådan noget tør jeg stadig ikke. Er lige fyldt 30. Fik tatovering, og tøj og alt muligt andet til mig selv. Manden får køkkenting. Ikke mig. Gider ikke ønske mig det. Gider jo for pokker heller ikke lave mad.
  Sejt at have fællesprojekt om tallerkener, synes jeg. Personligt turde jeg ikke eje så dyre tallerkener. Jeg smadrer et par stykker i ugen. Og så er der ungerne. Køber tallerkener i genbrug af samme årsag.
  Pøj pøj med voksen-listen. Respekt fra en, der måske burde have voksen-ønskesedler, men som ikke kan finde ud af det. (Kun kaffekrus fra Royal Cph. DEM får jeg! Kaffekrus er jo vigtige!)

  Reply

 2. Karen
  13. februar 2012 @ 19:55

  Jeg bliver 26 om en måned, og jeg har lige slettet alle de voksne ting fra min ønskeseddel til fordel for en ismaskine og en frygtelig masse bøger… Jeg er åbenbart blevet pensionist…

  Reply

  • trixyworld
   13. februar 2012 @ 20:38

   LOL. Evolution har taget et spring med dig. Ismaskine. Uhm. Nu får jeg tanker.

   Reply

 3. Fruen i Midten
  14. februar 2012 @ 09:02

  Ha ha, hvad sker der for dig??

  Så dyrt porcelæn bliver aldrig en del af min ønskeseddel. Ville ikke kunne holde ud at skulle myrde nogen, bare fordi de havde tabt en af mine tallerkener..

  Reply

  • trixyworld
   14. februar 2012 @ 16:40

   Jeg gruer også for første gang jeg i et hysterisk anfald ser mig om efter noget at smadre. #Better not be those dishes.

   Reply

 4. Nadia D.
  14. februar 2012 @ 09:30

  Da Kasper og jeg flyttede sammen, fik vi hans morfar og mormors bryllupsstel. Så var dét projekt ude af verden. (Og det er vi nogen der sætter stor pris på).
  Jeg håber dine venner ikke går all in på tallerkener. Selvom de er pæne, er jeg sikker på, du inderst inde vil sætte mere pris på den perfekte røde kjole…

  Reply

  • trixyworld
   14. februar 2012 @ 16:40

   Korrekt. Meget, meget korrekt.

   Reply

 5. ..på nye eventyr
  14. februar 2012 @ 10:47

  jeg samler også på et stel….. Et børneagtigt stel, men jeg samler temmeligt hardcore. Jeg er vild med stel!
  Hurra for at du snart er fødselsdagsbarn!
  25 var sådan et rart år!

  Reply

 6. Pernille
  14. februar 2012 @ 18:27

  Jeg har en veninde der begyndte at samle på et stel ikke længe efter konfirmationsalderen. Da vi boede på kollegium sammen grinede vi alle lidt af Lines stel, som jo næsten allerede var komplet dengang. I dag næsten 10 år senere ER stellet komplet + glas (rød, vin, vand, øl, snaps…) + bestik (georg jensen).
  De fleste andre veninder begyndte at samle i midten af 20’erne og jeg selv er ikke rigtig kommet i gang endnu. Øv, er vildt misundelig på de meget flotte borde de kan dække!
  Jeg vil også have en mand med en plan! Ellers skulle jeg bare tage mig sammen og selv ønske mig et rigtig flot stel?
  Bliver nok aldrig typen der dækker op til 12 med et helt stel, men hvis man nu bare havde et par stykker af de der virkelig flotte dyre tallerkner, så kunne jeg måske finde noget det kunne passe sammen med…

  Reply

  • trixyworld
   14. februar 2012 @ 19:05

   Åh, jeg kender det. Jeg har ikke direkte grint af de fornuftige veninder, der valgte og samlede stel så snart puberteten indfandt sig. Men jeg var da tusind gange mere glad for min kjole, cykel, mobiltelefon, end de var for deres stel-sager. Var jeg sikker på. Men de er nemlig så flotte de borde med alt det pæne på. Og jeg synes faktisk, at det er lidt hyggeligt, at den Sunde og Raske og jeg samler SAMMEN. Ellers var jeg nok aldrig kommet igang.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)