Skip to content

6 Comments

 1. Den rådne radisse
  3. november 2011 @ 14:18

  Fuck Thisted. Kan du ikke flytte?

  Reply

 2. Marias Maskinrum
  3. november 2011 @ 14:28

  Er det en trøst, at du skriver endnu mere fabelagtigt, når du er lige ved at dø? Jeg tør ikke sige noget om Thisted, har et anstrengt forhold til byen uden nogensinde at have boet der. Min mormor og morfar kom der fra og elskede det. Det siger desværre alt. De var også på Mallorca 37 gange i træk. Du må lægge en plan for, hvordan du kommer væk. Hvor længe SKAL ham den raske fætter være der?

  Reply

 3. City Chick
  3. november 2011 @ 15:23

  Det værste er, at være ved at synke uden at gøre noget ved det. (Sagde hende, der er i samme situation og ikke magter at gøre noget ved det)Men det er vigtigt. For man bliver surere og surere, mere og mere opgivende og mere og mere træls at være sammen med. Og hvem gider ende med at blive forladt, fordi man ofrede sig for en anden og flyttede til Thisted? (I mit tilfælde Odense, men det er same same. HADER den by, folk rykker sig ikke ud af flækken og her sker intet – for alle er interesserede i at alt er som det plejer)Jeg vil hjem til Århus, du vil hjem til Odense. I må begynde at lægge en plan for, hvornår og hvordan det kan ske ellers bliver du jo sindsyg.For følelsen af at drukne og den medfølgende ondt i maven kan man ikke løbe fra, når først man ved den er der. Desværre kan den heller ikke shoppes væk…

  Reply

 4. Trix
  3. november 2011 @ 20:11

  Radisse: I teorien kan jeg jo bare flytte. Men jeg har ikke noget job. Og derfor ikke nogen penge. Til gengæld har jeg et banklån og en udmakset kassekredit.Maria: Han har tre måneders opsigelse, hvadenten jeg sætter mig ned og hyler, eller bare flytter. Og han vil frygtelig gerne blive der et år. Første rigtige job and all – vil gerne lige bevise, han er sådan én man kan regne med.Chick: Jeg frygter, du har ret i, at jeg ikke kan stoppe bevidstheden om, hvor ulykkelig jeg er tilbage under overfladen. It's out in the open now. Kan man virkelig ikke shoppe det væk? Bare en måneds tid, til jeg skal skrive opgave og det bliver jul?

  Reply

 5. Pernille
  3. november 2011 @ 20:34

  alternativt, så kan du gøre det til en udfordring at holde af Thisted. Se hvad det kan lære dig – en slags zen-øvelse? Nyd naturen, fordyb dig i provindmentaliteten, dyrk det eksotiske i de små ting … change your mindset og lad være med at fokusere på alt det du pt IKKE kan. Se alt det du kan!

  Reply

 6. Trix
  3. november 2011 @ 20:52

  Pernille. Jeg er så lidt zen, at jeg synes du er træls lige nu. Det kommer ikke til at ske. Er et stort nok menneske til at erkende, at jeg er for småt et menneske til dit forslag.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)