Skip to content

3 Comments

 1. HendeDer
  16. november 2011 @ 09:49

  Alle edderkoppers moder var i mit soveværelse for et par dage siden. Midt på en væg sad den og blomstrede i al sin ekstreme klamhed. Og den VAR klam. Og enorm. Og jeg tror faktisk, den knurrede lidt af os.Selv kæresten – der blev sat til at fjerne bæstet – kunne ikke få sig til at røre den, men måtte i stedet ty til støvsugerløsningen.Nu håber jeg så bare, at bæstet ikke kravler ud af støvsugeren igen…

  Reply

 2. Fruen i Midten
  16. november 2011 @ 11:05

  Trix, jeg føler med dig. Det ved du, at jeg gør. Og til HendeDer; jeg har aldrig turdet støvsugerløsningen, efter at min moster en gang fortalte, hvordan edderkoppen kom ud igen – nu med støv på! Men hvis du har en dyson-støvsuger, så har du samtidig kremeret bæstet,og det er jo ret smart 😉

  Reply

 3. Trix
  16. november 2011 @ 12:03

  Støvsugerløsningen er i min terminologi først fuldført, når mundstykket på støvsugeren er tapet forsvarligt til efter opsugning af bæst.I øvrigt en glimrende undskyldning for ikke at fjerne tape og støvsuge den næste uge.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)