Skip to content

9 Comments

 1. Else Marie
  22. august 2012 @ 10:30

  Har det på samme måde (dog uden det der med nogen side at have været go’). HADER bare alt det, der ligger før og efter selve svømmeriet – særligt omklædningsrummene, der bare aldrig er ret spændende. Og det våde hår bagefter.

  Skal i øvrigt også af sted i eftermiddag. Men med to unger. DET, derimod, er ikke det mindste terapeutisk!! Men man sover nu alligevel også godt bagefter 🙂

  Reply

  • trixyworld
   22. august 2012 @ 10:37

   Åh nej. Børn i svømmehallen er noget fanden har skabt, bilder jeg mig ind. Eller i hvert tilfælde én, som ikke kan lide fred og ro. Jeg håber, du klarer den.
   Jeg kan nu meget godt lide omklædningsrummet. Duften af klor og de små skabe (Wow, er jeg skabssvømmehalsseksuel?) Jeg håber, i klarer jer. Glæd dig om ikke andet til den gode, dybe søvn.

   Reply

 2. Rikke
  22. august 2012 @ 11:17

  Den følelse du beskriver, med at vaske tavlen ren, når du svømmer – den følelse er præcis den jeg får når jeg løber! 🙂

  Reply

 3. N.
  22. august 2012 @ 20:05

  Hold kæft hvor har jeg lyst til at tage i svømmehallen nu. Selvom jeg går til gymnasiefester.

  Reply

  • trixyworld
   23. august 2012 @ 09:10

   Det skal heller ikke holde dig tilbage. Hold kæææft, det var skønt.

   Reply

 4. Rikke
  26. august 2012 @ 16:57

  Jeg synes, det er pissesvært, det med vejrtrækningen, når jeg svømmer og jeg får ondt i nakken, når jeg svømmer bryst. Og jeg hader lugten af klor. Men da jeg var barn var svømmeren det fedeste sted.

  Reply

  • trixyworld
   27. august 2012 @ 11:03

   Haha – lyder som om du er vokset fra dén fascination.

   Reply

 5. Anne Mette
  27. august 2012 @ 07:42

  Jeg er ikke rigtig den store vandhund, grundet mine øjne, der kan se MEGET lidt når jeg ikke har briller på 😀 Det indebærer blandt andet, at dem jeg er der sammen med bliver væk og at jeg ikke kan se, hvor mit skab er. Jeg har prøvet med kontaktlinser, men vi bliver bare aldrig riiiiigtig gode venner.

  Reply

  • trixyworld
   27. august 2012 @ 11:04

   Den Sunde og Raske har ellers fundet en fagre nye verden efter han er begyndt at tage linser på i svømmeren. Men ja, de kræver noget tilvænning. tror det tog mig 14 dage at vænne mine øjne til, at briller skulle IND i øjet.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)