Dreams

Jeg har ofte været misundelig på den Sunde og Raske. Fordi han bare véd, hvad han vil. Der er et mål for ham. Og han er i øvrigt i fuld gang med at nå det mål og opfylde sine drømme.

Men hvad gør man så, når man gerne vil skrive klummer og kronikker? Jeg vil gerne formidle videnskab og forskning, jeg vil gerne holde foredrag om at være et barn i et hjem påvirket af alkohol og hjælpe med at udarbejde handlingsplaner for at hjælpe børn i den samme situation. Jeg vil gerne tage rundt på skoler og informere om sikker sex og alt i den dur. Jeg vil gerne arbejde i et ministerium der arbejder med miljøet, så jeg kan kommunikere den viden videre, jeg vil gerne til Helmand provinsen og fortælle om kampe og ulykkelige skæbner, jeg vil gerne rejse ud for røde kors og hjælpe med at starte skoler, sygehuse og andet nødhjælp op. Jeg vil gerne være korrespondent i Shanghai og skrive hjem om udviklingen i asien, jeg vil gerne have mit eget madprogram eller skrive rejsereportager, jeg vil gerne finde på slogans og udtænke reklamer eller skrive manuskripter til serier eller film, jeg vil gerne skrive en bog, jeg vil gerne være radiovært jeg vil gerne lave tv og blogge på livet løs og alt muligt andet…

Hvor stopper man for de tanker og lægger sig fast på én skide ting?

Eller hvordan får man lov til at lave mest muligt af det, man drømmer om? Helt ærligt. Det kan da ikke passe, at jeg ikke kan få lov til at lave flere forskellige ting.

Kan du bestemme dig for bare én ting at bruge dit liv på?

Følg, like og del:
error20

Previous

Så deeet

Next

Plan i punkter

4 Comments

 1. Et ord som svar: Nix.
  Kan slet ikke finde ud af det, jo.

 2. Godt at høre man ikke er den eneste, der tåger rundt og ender et sted i midten.

 3. Shm

  Nope.
  Er 37, og har stadig ikke fundet ud af hvad jeg vil med mit liv.

 4. Cecilie

  Jeg havde 4 ‘fjumreår’ inden jeg overhovedet blev student. Endte med at uddanne mig som maskiningeniør. Startede så på jurastudiet. Droppede det og startede firma. Arbejder nu som tv-tilrettelægger, men er ikke helt sikker på, at det lige er dét. Vil gerne skrive en julekalender. Og arbejde hos Pixar. Eller måske et reklamebureau. Eller måske noget med noget teknologi. Eller lære virksomheder at passe på deres medarbejdere. Eller flytte til Bornholm og lave keramik, lædertasker og anden brugskunst. Eller…

  Nogle kan eller vil kun én ting i livet, andre kan og vil alt.
  Man behøver ikke lægge sig fast på én ting, men der vil som regel være noget, man vil mere end andet. Prioritér og hop på dem når muligheden byder sig til. Med en smule planlægning har chancerne det nemlig med at opstå.

  Er 35 og langt fra færdig med at drømme. Jeg håber, du bliver ved, også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)