Dream on #2

Hvorfor gør vi det ikke bare?

Altså, jeg ved jo godt, hvorfor jeg ikke er gangsta-rapper. Jeg er lidt bleg, hvid, kvinde, aldrig blevet skudt (med mindre man tæller det hagl fra et luftgevær som slog tilbage på mit jakkeærme og gjorde nas i 5. – 6. klasse), og så har jeg endnu til gode at bevise, at jeg kan rappe.

Men jeg kan vel for hæwlede få et madprogram på DR? De forærer jo væk af dem – og jeg behøves slet ikke at rejse til fjerne egne det første år (ligesom visse andre).

Konceptet skal være forsøgsmad. Ikke svær mad, men bare mad, hvor jeg kan forsøge mig lidt frem.

Jeg skal lave ting, jeg ikke er helt 100 på, hvordan man laver. For selvom kokken altid står og ser mega-kæk ud med verdenshistoriens med puffy soufflé, så er det urealistisk for danskerne.

Jeg ville gerne lave et program til folk, som måske ikke laver sindssygt meget mad eller som ikke er særlig gode. Til unge, der lige er flyttet hjemmefra. Det skulle hedde noget i nærheden af “Lige ved og næsten” eller “Forsøgskøkkenet” eller “Mad på prøve” – her ville jeg forsøge mig med opskrifter – og smage på dem, ligegyldigt, hvor suspekte de ender med at se ud.

For helt ærligt, så tror jeg altså, det er lige så godt tv at se en som spasser rundt i et køkken uden at være helt 100 på, om de nu har fulgt opskriften til punkt og prikke. Så kunne folk også skrive ind og ønske ting, som jeg skulle se, om jeg kunne lave på en let og overskuelig måde.

Under rulleteksterne skulle jeg stå med et glas vin og en radio kørende og tage opvasken.

Det er da ikke den værste idé, nogen nogensinde har fået – er det?

Følg, like og del:
error20

Previous

Morgen

Next

Man har et standpunkt

4 Comments

 1. Mads

  Gør det!
  I would watch the shit out of that show!

 2. Ulla

  Vil gerne se følgende madprogrammer med dig, Trixie: Sunde og populære madpakker på 2 minutter og Aftensmad børn gider æde (på et lavt madbudget). Ok, det er arbejdstitler, ik å, de skal nok piftes lidt op. Kommer gerne og spiller mit monsterhit akustisk på gryder, låg og glas:-)

 3. Cecilie

  Jeg er allerede fan!

 4. Helt klat gør det – allerede en klar på at se det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)