Det ville jo heller ikke være rigtigt uden lidt hjertesmerte

Farmor er på intensiv.

De tror, hun har haft et slagtilfælde. Men ingen ved det, for hun var alene da de skete, og vi ved ikke, hvor længe hun har siddet alene på toilettet ude af stand til at tale eller tørre sig, før min onkel og faster fandt hende.

Mor og far skulle rejse til Thailand i morgen. Jeg skal til Spanien på søndag – og havde tænkt mig at blive væk. Men nu hvad?

De siger, hun er stabil. Men hvor stabil er man på intensiv? Og hvor meget kan en 86-årig krop komme sig, hvis det virkelig var et slagtilfælde?

Jeg har aldrig mistet. Aldrig. Så nu venter vi.

Pokkers.

Følg, like og del:
error20

Previous

Hvad nytåret lærte mig:

Next

Intet nyt kan være godt nyt eller kolde bryster

6 Comments

  1. Kristina

    Det er svært at vente. Og hårdt at miste. Især farmødre. Jeg håber og ønsker alt det bedste. Resten af mine ord slår ikke til.

    /Kristina.

  2. Uh, god bedring til hende.

  3. Jeg håber, din farmor kommer stærkt igen. Det kan de godt finde på, sådan nogle. Min mormor snød os et par gange og endte med at blive 90. Jeg håber, det går lige sådan med din farmor. De bedste tanker.

  4. Der er ikke meget at sige i sådan en situation. Bare at jeg sender en masse tanker til både dig og din farmor…

  5. Det gør mig ondt. Kender desværre alt for godt til det – det er drønhårdt. Både at miste og at vente. Jeg håber I når en afklaring med det bedste udfald for din farmor og familien. Pøj pøj.

  6. Åh, Trixs farmor. Jeg håber du klarer den. Jeg håber i klarer den. Trix, du kommer hjem fra igen. Barca er kun et par timers flyvetur væk, når du trænger til at holde hende i hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)