Det er varmt udenfor – En inderlårsblues og guide

Når det er så lækkert vejr, at mine lår bliver svedige bare af at have computeren på skødet, så er det tid til én ting: Cykelshorts.

Hvis du – som jeg – er udstyret med et par lækre damelår uden det legendariske ‘thigh gap’, så kender du sandsynligvis til fornemmelsen af, at du har glemt noget under kjolen, når du går ud. Det starter som en halvklam svedende fornemmelse, men det gør ikke det store, når resten af kroppen også er svedig og halvklam. Så udvikler det sig til en lettere rødmen og begyndende irritation, og hvis du ikke gør noget ved det, kan det faktisk slutteligt lave blister på de bløde, fine inderlår. We must protect them.

Da mine elskede – og flere sæsoner gamle – H&M’er i et eller andet gymnastik-stof har stillet træskoene efter tro tjeneste, har jeg i år været henvist til den forvirrende jungle af udsolgte /for korte / for stramme/ for dårlige cykelshorts, og jeg tænker, at jeg lige så godt kan dele sårene fra krigsmarken med jer. Så kan i måske undgå de værste faldgrupper.

Lad os starte med No Go’erne:

En fiks slanketrusse med ben fra H&M virker måske som en god idé. Så kan den jo også lige suge maven ind. Men materialets forholdsvis grove masker og varme inderlår går grusomt dårligt sammen, og by the end of the day, havde jeg fået et udslæt af disse mamelukker, der til forveksling minder om det udslæt, jeg får med bare ben. Same same then!

2013-07-22 15.10.27

 

H&M Divided har også nogle lækre bomuldsshorts i år. Faktisk lidt tykkere i materialet end dem vi køber (og slider op på en uge) i mangel af bedre hver sommer. Men, men, men. Fordi det er mini skirt-sommer, så er der kommet en ny længde undershorts til byen. Den længde, der ruller op, når du har damelår som mine. En del vil garanteret godt kunne holde dem på plads, men på mine ben ruller de altså op, og takket være min nye squat-rutine, lægger de sig i folder over min lårmuskel og er faktisk ret svære at få ned igen. Derfor: Hvis du har til gården og gaden som jeg, er disse simpelthen for korte!

2013-07-22 15.09.26

 

Åh. Mængden af nej’er er uendelig. Jeg ved det. Men shortsne fra pieces, der udelukkende er i blonde i stedet for en lille hyggeblonde i bunden, virkede smarte, fordi jeg så kunne slippe for syningen nederst på lårene, der kan give en mindre klædelig bule. Men ak – blonderne filtrer sig ind i hinanden, hvis dine lår rører hinanden, når du går, og pludselig skal du hive tråde ud og væk, som om nogen havde bundet dine lår sammen. I øvrigt et meget sexet gimmick at præstere midt på Gothersgade, kan jeg tilføje. Nej tak til dem:

2013-07-22 15.08.55

 

Så kommer vi endelig til Ja tak’erne:

Vila, bomuld, 80 kroner. De fåes i sort og grå. Helt, helt klassiske. De er lange nok, ruller ikke og lader huden ånde. Fordi de er helt klassiske, får jeg en herlig mavedelle af syningen, og den nederste syning giver mig også en uskøn bule, når jeg sidder ned, men i kjoler der er lange nok og skåret rigtigt, kan man ikke det det. De slides op ret hurtigt, hvis inderlårene rører hinanden, når du går, men hellere ødelægge for firs kroner bomuld end dine lår ikke?

2013-07-22 15.11.15

 

Årets vinder:

Pieces, microfiber, 80 kroner. De fåes i størrelserne S/M og M/L, men som med dem fra Vila er M/L stor nok til mig – og altså stor nok til de fleste. Kun syning i inderlårene, så inden grim lår-delle nederst og en bred elastik i taljen, hvilket minimerer mavedellen. En sikker vinder til dagene med kjole! Mine er købt i Vila, men heldigvis har halvdelen af high street butikkerne jo Pieces et sted på hylderne, så de er nemme at finde:

2013-07-22 15.10.48

 

På vej: En hel barbenstester!

Når nu det ER miniskirt-sommer, så ved jeg godt, at det ikke altid ser lige godt ud med shorts under de lårkorte, men hvad kan man gøre?, tænkte jeg. En sød plus-size blogger fra Miami gav mig måske svaret, og i dag med posten kom min første anti-chavy-thigh creme. Den fungerer som pudder/ flydende kalk. Smøres på som creme og masseres ind, til den giver en pudret og tør overflade. Hvor længe den holder ved jeg ikke endnu, men hvis den er noget værd (tester i Nice), skal jeg nok give jer besked:

2013-07-22 15.07.57

Er der en genial slags shorts eller et old school husmoder-råd (der VIRKER), som jeg har overset, så giv lyd! Lad os dele, hvad vi ved her i varmen.

God sommer, ladies.

 

Følg, like og del:
error20

Previous

Jeg ved ikke, om jeg bare gik ud fra, at vi da kunne ses, når vi blev gamle?

Next

Bevismateriale

7 Comments

 1. Manja

  Helt almindelig roll-on-deodorant virker også. Og silikonebaseret glidecreme. Jeg har testet gennem årevis, og den silikonebaserede glidecreme har jeg klart bedste erfaringer med, men den kan man bare, ahem, se sig uden af andre årsager, hvorfor roll-on-deo’en bliver grebet.

  Trust me, it works!

 2. Jeg har lige klippet 3 par hvide gamacher (jamen WTF tænkte jeg på da jeg købte dem? Det er jo IKKE pænt med bløde lår vel).

  Men de fik nogle klip og så farvede jeg dem. Simpelthen ned i en gryde med stærk te (julete som jeg virkelig synes smager grimt virker fint som farvestof) og et par glas gammel rødvin. Det giver simpelthen den mest realistiske hudfarve! De ruller lidt da de bare er afklippede men jeg gav dem lige 10 cm længere end jeg ville have dem, og så passede det.

 3. Jeg elsker, at du snakker om det som de test naturlige i verden. Jeg tør aldrig fortælle, at jeg har det problem.
  Skal klart have købt de der pieces fætre:-)!

 4. Jeg klipper også i gamle/grimme strømpebukser! Det var dem du så stikke ud af mine shorts i søndags.

  For jeg afslører; Mine str 38 lår laver samme trick og jeg hader varmeknopperne og hud der brænder med slidsår. Og hænger fast i cykelsadlen så det bliver endnu værre. AV!

 5. Anne H

  Jeg ved hvad der virker..!!!

  Dup inderlårene med husholdningssprit (den fra byggemarkedet i flasker som terpentin el. lign.)

  Det skal kun gøres én gang, og holder derefter i måneder. Man kan ikke mærke forskel på huden og den skader ikke huden.

  Tricket blev førhen (måske stadig) brugt af optikeren når brillen gnavede mod næseryggen.

 6. http://annsofey.wordpress.com/

  Det er et klasse indlæg !!! hahah 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)