DMA var fedt. Faktisk et rigtig fint show, når man tænker på, at det produceres til tv og ikke så meget til publikum.

Arbejdede selv kun under den røde løber. Inden showet. Hvor jeg tog billeder af de kendte og mig selv på den røde løber. Dånede lidt over Mads Langer og forsøgte at highfive Wafande. Han var ikke helt med på den og det blev ret akavet. Stakkel.

Men bagefter var der perfekte pladser med god udsigt og dåseøl ude bagved. Toilet uden kø og et virkelig godt show med alletiders kollega.

Men hvad har man brug for efter et par øl, en fancy fest og høj musik? Jeg havde brug for en bodega. Og med den Sunde og Raske på Fyn var det en alene-plan.

Stilede mod den mest lokale, jeg kendte til. Så er der ikke så langt hjem efterfølgende. Her mødte jeg Johnny, Balder og Dan. Som spiller elektronisk musik og læser til smiley-givere. Som diskuterede, hvorfor Nicolas Cage har lavet så mange pivelendige film.

Som engang har spist en fiskeburger, der var så ringe, at selvsamme Cage ville spille hovedrollen i filmen om burgeren. Som er vokset op i et cirkus.

Som spillede keglebillard med mig. Hvor jeg faktisk kun tabte et spil, til trods for de måtte forklare mig reglerne løbende.

Klokken et lukkede bartenderen John, som er forsanger i et heavy-band, baren. Der trillede jeg hjem. I dag er mit hoved lidt tungt. Men glad for, at jeg ikke skal vælge mellem at stå på en rød løber og råbe efter alle de kendte og sidde på en brun bodega og kæderyge, mens jeg drikker gyldne damer. Der er plads til både det ene og det andet.

Følg, like og del:
error20