Skip to content

8 Comments

 1. amarOrama
  31. august 2011 @ 11:29

  Vi kan godt lide ansigter.

  Reply

 2. Carina
  31. august 2011 @ 13:06

  Hende i kjolen er finest :o)

  Reply

 3. Trix
  31. august 2011 @ 16:27

  Jeg kan også godt lide ansigter. Og jeg er jo ikke ligefrem anonym, men jeg er bare heller ikke åbenlys? Whattodo…Carina: Hun er også tyndest! #Never happened before.

  Reply

 4. Skriblerier
  31. august 2011 @ 18:06

  Jaaaaah – jeg vil også se dig!

  Reply

 5. Cecilie
  31. august 2011 @ 22:47

  Ansigter!- Og jeg havde hele tiden forestillet mig din kæreste som lyshåret. Sjovt! 😀

  Reply

 6. Trix
  1. september 2011 @ 09:49

  Cil: Jeg bestilte også en lyshåret én, men postordrefirmaet fuckede gevaldigt op. Men ham de sendte, lavede en mean Chilih con carne, så jeg beholdt ham.Åh ansigt. Det er sådan lidt grænseoverskridende ik'?

  Reply

 7. fasterfis
  2. september 2011 @ 11:04

  gosh jamen ansigt. Jeg ved jo ikke om jeg tør se dig. Tænk hvis du er flottere end mig, det går jo for pokker da ikke. Det betyder jo du både er sjovere og flottere. Og hov, jeg troede faktisk at du var mega anonym. Hmm. Men i sidste ende bestemmer du jo eneherskende over det her websted. Jeg har stemt på det med morgenhår. Så ved du det!

  Reply

 8. Trix
  2. september 2011 @ 14:56

  Pille! Jeg troede også jeg var anonym, indtil en kammerat viste mig tre måder, man hurtigt kunne finde ud af, hvem jeg er på. Så føltes det lidt fjollet.På den anden side vil jeg gerne tro på, at jeg ikke skriver noget, jeg ikke vil stå ved i virkeligheden.Og med en kæreste og flere tætte veninder, der allerede læser med, er der allerede udøvet en naturlig censur, som ikke vil ændre sig af, at jeg står frem.. Såeøh.Og kan et billede egentlig afanonymisere mig?

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)