Skip to content

10 Comments

 1. fasterfis
  25. november 2011 @ 11:23

  Haahaha, åh jeg elsker den slags! Jamen Trix, panten er lidt ligesom mine drikkepenge. Bortset fra mine bliver lagt i et krus og det helt uden ketchup.Åh jeg elsker at høre om dit job, måske skulle jeg faktisk skrive flere anekdoter fra mit. Jeg er bare så lidt anonym, og bliver genkendt fra bloggen derude. Af selveste mit levebrød, nemlig kunderne.

  Reply

 2. stopdetdog
  25. november 2011 @ 12:03

  Panthistorier er de bedste i verden! Pant-intriger er bare the cherry on the top!Det lyder lidt hyggeligt, Trix.

  Reply

 3. amarOrama
  25. november 2011 @ 12:28

  Hahahaha! Den historie elsker jeg.

  Reply

 4. Nadia
  25. november 2011 @ 13:02

  Det er altså god underholdning!

  Reply

 5. Lise Jørgensen
  25. november 2011 @ 13:07

  Ej man kan da godt forstå hvor ungegimpen ikke kan li gammelgimpen.. Tænk sig at hun virkelig gider bruge tid på at stjæle din pant… ikke fordi du kigger efter.. men tænk en gang.. Så har man været for længe i sit job!

  Reply

 6. HendeDer
  25. november 2011 @ 14:28

  Jeg synes da helt klart, du skal tage en tom flaske med en rød sløjfe bundet om med på job en dag og så forære gimpen den."Fra mig til dig – så behøver du ikke at gå og rode i mine affaldskurve."

  Reply

 7. susling
  25. november 2011 @ 15:34

  Går klart ind for Hendeders plan! Men det kunne så få gammelskinken til at blive endnu mere olm. Det må man tage med i regnskabet. Herrejemini. Skriv en novelle om det. Se dig selv som Günter Walraff…

  Reply

 8. Fruen i Midten
  25. november 2011 @ 18:25

  Jah, gør som HendeDer foreslår, så vi kan få fornøjelsen af lidt mere drama. Hvis det er for vildt, kan du jo vente til 2 dage, før du stopper.. 😀

  Reply

 9. Trix
  26. november 2011 @ 02:57

  Måske lave den gamle med pantflaske i snor og så gemme sig rundt om hjørnet og trække den væk, når du bukker sig efter den? Suk. Livet er fuld af små mirakler. Tror Hendeder er inde på det rigtige.

  Reply

 10. Sladder
  3. december 2011 @ 00:27

  Ja man skal starte et sted 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)