Date night

Jeg har en date klokken 8.

Med bedsteveninden Rikke.

Vi skal mødes foran skærmen på skype med hver sin øl. Så drikker vi sgu en weekend-øl sammen.

Indtil da æder jeg gulerødder. Det er da den mest gudsjammerligt kedelige spise i verden. Giver meget god mening i forhold til, at jeg skal kede mig for meget til at spise videre. Men det batter så lidt i belønningsdelen i hjernen – min hjerne er komplet ligeglad. Den synes bare, jeg er herrekedelig.

Er der i virkeligheden nogen som tænker ‘Yes, rå, hårde gulerødder – hvor lækkert?!’ Eller er det bare et scam alle i tynde damer kører for at narre os andre til at æde flere kedelige afarter af mad?

Følg, like og del:
error20

Previous

Spontanitetsdorte

Next

Glimt f

9 Comments

 1. Louise

  Jeg spiser ca. 2 kg. om ugen…. det er min kl-nærmer-sig-15-og-vil-bare-utroligt-gerne-putte-noget-i-munden-men det-må-ikke-være-kage snack. 4-5 stk. hver dag. Så har lært at elske en køleskabskold sprød gulerod. Man kan godt 🙂

 2. Karina

  Ja jeg elsker rå gulerødder, men ja køleskabskolde eller helt helt nyskraldede.
  Rå peber, tomater, agurker, frisk spinat og blomkål er også højt på listen over hvad jeg gnasker på en alm uge. Mixer det med en masse forskelligt frugt og den der kagetrang, x mine fingre for den hurtigt forsvinder fra dig igen.

 3. Lisbeth

  Jeg ææææælsker gulerødder. Men måske er det fordi jeg ikke er på kur og spiser alt (for meget) det usunde samtidig med:)

  /Lisbeth

 4. Svingende holdning her 🙂

  Kolde og kedelige, men kan blive gode f.eks. Med andre rodfrugter til en god bøf, eller bare med lidt dyppelse .

  Men ellers kold og kedelig

 5. Lise Jørgensen

  Men er der ikke et eller andet du kan dyppe dem i – noget creme fraiche evt med hvidløg i.. Eller nogle agurker i stave.. Der er mange alternativer til gulerødder jo 🙂

 6. Åh gulerødder. *suk* Det var tider. Dengang jeg kunne spise dem. Den sunde og billige snack som alle de andre spiser lystigt af. Men næ nej. Moder natur ville det sådan, at jeg ikke skulle spise dem rå længere. Og hun gav mig allergien og hun gnækkede fælt. Særligt når en af mine øjne hæver op fordi der kommer et stænk gulerodssaft i nærheden når jeg formaster mig til at bruge dem i en gryderet. Fordømt! Nyd de gulerødder siger den tynde dame. Nyd dem!

 7. Cecilie

  Jeg er også fan at gulerødder, ligesom mange andre grøntsager! Grøntsager FTW! 😀

 8. trixyworld

  Jeger ret vild med dyppelse. Måske ville jeg elske gulerødder mere, hvis jeg ikke var så skide doven, at jeg ikke har anskaffet mig noget at dyppe i? Dammit. Grøntsagsrevolution min røv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)