Skip to content

5 Comments

 1. Stop det dog
  2. februar 2012 @ 10:58

  Trix, kan din mor ikke også få hjælp til at håndtere det? Det er jo lige så svært for hende, som for din far, tænker jeg.

  Og dig og din bror også! For I bliver nødt til at ‘grab it by the balls’ og få hevet tabu-delen ud af det, så det ikke skal være en kamp hver eneste gang det skal på banen!

  Sagde hende der KUN kan gætte hvordan det er… Og som derfor beder sig undskyldt hvis jeg ikke fatter en skid…

  Reply

  • trixyworld
   2. februar 2012 @ 15:37

   Jo, vi skal alle tre have et forløb derovre også. Men vi kan ikke komme igang, før forsikringen har godkendt forløbet. Vi er på vej den rigtige vej, men med tyve års misbrug får det bare ikke altid så hurtigt, som man kunne håbe. Fredag tager vi et nøk mere.

   Reply

 2. ..på nye eventyr
  2. februar 2012 @ 15:59

  Trix, der findes noget der hedder TUBA. Som er for voksne børn af alkoholikere, De har gratis rådgivning og terapi til sådanne nisser som os. Jeg har ikke selv været der, jeg er sgu for dum, men min søs har været i nogle forløb hos dem, og det var godt.

  Jeg skal lige love for at dine posts ribber op i gamle følelser, det er både godt og skidt, men men mest godt. Og hvor er det altså allertiders at du er så blogåben om det hele. Det tror jeg er meget sundt.

  Reply

 3. Wildskud
  3. februar 2012 @ 23:13

  Uh-HA den er svær den der……
  Da jeg oplevede min far tage den ud over kanten for alvor efter han blev alene, kan jeg næsten ikke understrege nok, hvor positivt jeg ser på det, at dine forældre stadig VIL hinanden.

  JEg håber virkelig det bedste for jer allesammen…. og som sådan (allesammen) har i de bedste odds….. 😀

  Reply

  • trixyworld
   4. februar 2012 @ 09:36

   Tak for støtten. Det er både smukt men også farligt for mine forældre i disse dage. For jeg er ikke i tvivl om, at de elsker hinanden. Men de er nødt til at lære hinanden at kende helt forfra, og så skal der unægteligt slibes nogle kanter. Men du har ret – de har hinanden og det er en life saver i denne sammenhæng…

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)