Skip to content

9 Comments

 1. Carina
  13. november 2011 @ 21:21

  Ååh, jamen ååh! Ved slet ikke hvad jeg skal sige. Jeg har selv været lige der hvor du er, da jeg flyttede fra Cph til århus og jeg ved at det er ganske forfærdeligt. Jeg er så tæt ved 200 år ældre endn dig og har en lille dreng, som jeg kunne se var rigtig glad for at bo hvor vi boede. Så selv om jeg syntes det var forfærdeligt, så ville jeg nok have haft det endnu værre hvis jeg var 24 år og uden børn. Jeg blev der 3 år og endte med stress og depression. Nu har vi også fundet et kompromis. Manden min arbejder i Oslo man – fre og afkom og jeg bor i min barndomsby, hvor jeg har familie og netværk. Så her er vi vel egentlig også blevet en slags weekendkærester. Jeg længtes stadig efter Cph og ved at kun der bliver jeg truely lykkelig, men her er det også tæt på.Mit hjerte brister lidt over at I skal undvære hinanden, men man skal også være glad! Tillykke med beslutningen :o)

  Reply

 2. The CityGirl
  13. november 2011 @ 22:37

  Godt at høre at der endelig kom en løsning på det noget nær umulige problem! Og en god løsning – er sikker på, at det hele kommer til at gå, for det er alle jo indstillet på 🙂

  Reply

 3. City Chick
  14. november 2011 @ 00:01

  Sådan! Og ih hvor jeg glæder mig til at du kan vise mig den fede side af Odense!

  Reply

 4. fasterfis
  14. november 2011 @ 00:38

  Jippie, hvor er det godt. Uj, hvor er afklaring dog rart.Når jeg nu endnu ikke kender ende på lååååveståååry'en, så er jeg altså ekstra spændt på slutningen, nu hvor i for alvor holder så meget af hinanden at i bliver weekend kærester igen.

  Reply

 5. Den lille sorte bog
  14. november 2011 @ 10:52

  Sej beslutning. Det får du sgu et skulderklap for. Også for at du har holdt så lang tid i Thisted. Og skulderklap for at sige det til veninder og kæreste og mor. Håber ikke jeg giver dig blå mærker 🙂

  Reply

 6. stopdetdog
  14. november 2011 @ 11:25

  Fy for skjorten, Trix, det kan ikke have været en hel nem beslutning! But absence makes the heart grow fonder! Det skal nok gå! Det er også sejt at den sunde og raske fyr kan forstå dig!

  Reply

 7. Mausling
  14. november 2011 @ 13:04

  Hvor er du sej! I skal nok klare weekendræset. Jeg tror det bliver bedre for dig, når I kan glæde jer til at ses, og at du har basen i orden. Det betyder bare rigtig meget.

  Reply

 8. kongemor
  17. november 2011 @ 14:49

  Tilykke med den beslutning. Har ikke hørt noget om et job, men har hørt om ledige lejligheder på hjørnet af vestre stationsvej og vesterbro, skriv hvis jeg skal undersøge det nærmere og skaffe et telefon nummer.

  Reply

 9. Trix
  17. november 2011 @ 16:06

  Du er sød kongemor 🙂 Men jeg starter i en venindes lejlighed, hun sejler 2 ud af fire uger om måneden, og kan måske låne værelse hos en anden veninde i mellemtiden. Jeg har ikke råd til indskud eller noget pt – så jobbet må komme i første række 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)