Skip to content

3 Comments

 1. Cecilie
  14. august 2013 @ 10:54

  Bliver det aldrig så’n lidt.. irriterende, at ens navn ikke står på artiklerne? Men at der “bare” står RITZAU? Og hvordan passer Newspaq ind i Ritzau-universet?

  Reply

  • Trix
   16. august 2013 @ 13:03

   Det kan godt være en lidt tom fornemmelse, når man har lavet noget, som man virkelig er stolt af som disse artikler. Men på den anden side, er det en lettelse, hvis jeg har siddet og gabt over en artikel om kronprinsen der løbet et eller andet obskurt svensk langrendsløb eller noget om randzoner. Boooring. Og jeg vil sige, at man vænner sig til det. Det er superrart, at der ikke er nogen researchmæssig konkurrence internt. Vi deler alt og hjælper hinanden, for det er i alles interesse, at det bliver så godt som muligt ligegyldigt, hvem der i sidste ende skriver artiklen.

   Reply

  • Trix
   16. august 2013 @ 13:56

   Hov, glemte dit andet spørgsmål, Cecilie. Ritzau har købt Newspaq. Og lagt underholdning ind under Newspaq, som fungerer som et datterselskab nu. På den måde er der endnu flere kunder til stoffet, og det kulørte materiale kan måske skrives i et lidt livligere sprog uden at skade ritzaus seriøsitet. I bund og grund kører det, som det altid har gjort, nu har Ritzau bare en lillebror med i løbet.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)