Bevismateriale

Jeg har altså ikke bare været en skod-skriver i øllens og drukkens og horets (not so much) navn. Jeg har også lavet noget, siden vi har set hinanden sidst. Og mens jeg ikke lige kan samle min tanker om arbejde i dag, kan jeg lige så godt linke til lidt af de lækkerier, jeg har kreeret på årets Skanderborg Festival.

Jeg har snakket med Barbara Moleko.

Mads Langer.

Og med Agnes Obel.

Fik en fest og en snak med drengene fra Suspekt, som faktisk gav mig rigtig fine svar til trods for vi bællede hvidvin og whiskey, som afhang livet af det.

Og inden længe skal jeg også lave et skriv på Kings Of Leon. Det har jeg ikke lige nået endnu. I kender mig jo. Ridder ikke samme dag, som jeg sadler.

 

Hvad har du lavet?

Følg, like og del:
error20

Previous

Det er varmt udenfor – En inderlårsblues og guide

Next

Glimt j

3 Comments

  1. Cecilie

    Bliver det aldrig så’n lidt.. irriterende, at ens navn ikke står på artiklerne? Men at der “bare” står RITZAU? Og hvordan passer Newspaq ind i Ritzau-universet?

    • Det kan godt være en lidt tom fornemmelse, når man har lavet noget, som man virkelig er stolt af som disse artikler. Men på den anden side, er det en lettelse, hvis jeg har siddet og gabt over en artikel om kronprinsen der løbet et eller andet obskurt svensk langrendsløb eller noget om randzoner. Boooring. Og jeg vil sige, at man vænner sig til det. Det er superrart, at der ikke er nogen researchmæssig konkurrence internt. Vi deler alt og hjælper hinanden, for det er i alles interesse, at det bliver så godt som muligt ligegyldigt, hvem der i sidste ende skriver artiklen.

    • Hov, glemte dit andet spørgsmål, Cecilie. Ritzau har købt Newspaq. Og lagt underholdning ind under Newspaq, som fungerer som et datterselskab nu. På den måde er der endnu flere kunder til stoffet, og det kulørte materiale kan måske skrives i et lidt livligere sprog uden at skade ritzaus seriøsitet. I bund og grund kører det, som det altid har gjort, nu har Ritzau bare en lillebror med i løbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)