Beretninger fra en weekend

Hvad? Er det torsdag siger du?

Nåmen, når man nu ikke kan nosse sig sammen før til at fortælle om de dage i løbet af ugen, hvor man rent faktisk har det sjovt, så må det komme forskudt.

Og det er løgn. Faktisk startede min sjov allerede torsdag. Hvor to veninder fra job kom med hjem. Og vi bagte muffins. Som vi væltede chokolademousse ud over og gjorde til cup cakes. (Det ér den eneste forskel). Og så åd vi slik. Og bagte chokoladeboller. Som vi ganske enkelt var nødt til at gemme til fredag, for der var ikke mere  at komme efter efter aftensmad, kage og slik. Havde pels på tænderne, da gæsterne gik.

Fredag blev jeg populær. Det er hvad chokoladeboller på redaktionen kan gøre. Det var ret sweet. Om aftenen havde jeg aftale med den dejligste veninde. Som jeg har kendt siden 7. Vi er bare ikke skidegode til at finde tid og overskud. Så faktisk blev fredag den første succesfulde aftale, siden jeg flyttede herover.

Planen var klar. Aftensmad, dresse up, dulle op og så ud på en classy bar og have et par drinks. Det var planen. Og vi klædte os på derefter. Og sminkede os derefter.

At vi så besluttede os for at lave smørrebrød til aftensmad, ja det siger jo ikke noget om os. Smørrebrød er virkelig lækkert, og hvem gider stå og balancere med en steg med alt, hvad der dertil hører, hvis man kan blive fri?

Da vi så cyklede mod byen begik vi den fejl at tage Nørrebrogade. Ffs. Det skulle jo være classy. Men ingen af os aner, hvor man skal tage hen, når det skal være classy. Vi har altid haft nemmest ved at finde de brune bodegaer. Hvor tager i hen, når i skal have lækre drinks?

Vi endte med at købe en sixpack i 7/11 og tilbringe nogle timer på Dronning Louises bro med at kigge på fulde mennesker og ytre sætninger som ‘jeg elsker fondue’. Smukt var det. Og jeg kom kun lidt for sent hjem.

Ikke at jeg havde en fast tid. Men da vækkeuret ringede klokken 8 og kaldte til barnedåb i den Sunde og Raskes familie, kunne jeg godt fortryde lidt. At jeg skulle til barnedåb, forstås. Ikke min hyggelige fredag. Men jeg overlevede. Og vil gerne hylde præsten! Fire salmer, en dåb, et par bønner og noget bibel-tekst var overstået på præcis 30 minutter. Det er kristendom, jeg kan arbejde med. Intet mindre end smukt.

Da faren var drevet over fik vi brunch med familien. Det kan jeg ikke opponere imod. Pandekager ad libitum.

Men det var slet ikke det vigtigste denne dag. Vi fik nemlig vennepar over fra Fyn. OG vi gik i Tivoli og prøvede alt, vi kom i nærheden af. Ja, selv den lille blæksprutte-ting ved siden af Odinekspressen tog vi en tur i. Vi tog dæmonen tre gange, købte bløde slikkepinde, som vi kunne bide i, hamrede bævere – og jeg er stadig den regerende mester! Senere gik vi ud og fik tapas og rødvin.

Før vi sluttede aftenen af med bezzerwizzer, mere rødvin, asti og en langtrukken diskussion om Lord og The Rings. Hvilket jeg finder omsonst. Det kan godt være, at mænd er døve, men alle normale mennesker, kan da høre, at han siger Fly you fools og ikke run. Det er simpelthen for stenet.

Til gengæld vækkede LOTR-diskussionen en trang, så den Sunde og Raske og jeg tilbragte det meste af vores søndag med at se “Fellowship of The Ring” og “Two Towers”. Nu ved vi også, hvad vi skal se på søndag.

Det blev en kedelig kronologi. Jeg har glemt det meste af de sjove ting, jeg ville fortælle. Men en god weekend, det var det.

Følg, like og del:
error20

Previous

Når man ganger en brøk med dens nævner,

Next

Søndag med sol i ryggen

2 Comments

 1. Caja

  Okay, 2 kommentarer på 2 dage – håber ikke, at du føler dig stalket! 😉
  Men mht. drinks: Kassen på Nørrebrogade, Café 22 (2 drinks for 90kr. tors.-lørdag) og Harbo Bar, hvis man også skal kunne få en god øl…! 🙂
  Og forresten, man kan vinde sådan en lyslampe, jeg skrev om i går, hos Hverdagens Surdej! 🙂

  • trixyworld

   Ingen stalking hér – jeg elsker kommentarer. Ja, jeg tror også, at det var kassen vi ledte efter. Men vi fandt Temple Bar i stedet – og det var IKKE det, vi havde brug for. Jeg vil prøve Kassen næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)