Har haft Mama og Papi til overnatning på den røde sofa i stuen fra lørdag til søndag.

Lørdag var de oppe og se mit job, inden jeg fik fri og lavede en skøn fødselsdagslasagnette til os. Fordi jeg snart har fødselsdag, men vi kan jo ikke så godt lege sammen i hverdagene, så den blev holdt lørdag.

Med gaver.

Kan konstatere, at jeg er nået den alder, hvor en pande og et spækbræt med udskiftelige plasttoppe kan få mig til at hvine af fryd. Jeg er lykkelig. Mangler kun en hvidløgspresser nu.

I fredags havde jeg fri. Og fordi mine bukser er døde igen. Altså døde ved siden af lapperne fra sidst. Måtte jeg i butikker. Og det gik, som det nu gør. Intet passede, alt strammede eller fik mig til at føle mig som Fru Olsen fra Krummerne.

Farverne var grimme, min røv var pludselig flad og jeg fik ikke købt et eneste par bukser i de fire forretninger jeg var i.

Hvad sker der så for, at min mor har to par bukser med, som hun har købt efter at have sjusset sig frem til den rigtige størrelse. Et par sorte og et par mørkeblå bukser. Ingen underlige effekter, sten eller ‘slitager’. Og jeg hoppede lige i begge par og elskede dem.

Så i en alder af snartseksogtyve kender min mor mig stadig bedre, end jeg kender mig selv.

Freaky.

Følg, like og del:
error20