Beauty Rutine: Klar til julefrokost

Nåmen, i dårligt lys, grimme vinkler og med kun ‘selfie-armen’ til hjælp, fotodokumenterede jeg min make up rutine inden kriminalredaktionens julefrokost i går.

Det blev nok til 60 billeder. Lidt for meget tænker jeg alligevel. Så jeg har lavet collager. Jamen, der er ikke et øje tørt, siger jeg dig.

20131214170902234

Jeg bruger enooormt mange produkter. Jeg elsker at dimse og dulle. Så husk, det her er ikke den NEMMESTE måde at dulle på. Den må i få en anden gang.

Først fugter jeg huden igennem og smækker lidt concealer under øjnene, mellem brynene, på næsen og på hver side af næsefløjene. Jeg dupper det ud med en lille pensel.

Bagefter kommer turen til en let mineral-pudder over hele ansigtet og kontur-tegning med min Riri Mac bronzer (uden glimmer/shine) Jeg lægger den under kindbenet, i hårgrænsen og under hagen og blender godt ud med en stor børste.

20131214171123639

(Og ja, det er et guldcover i spejlbilledet) Jeg giver æblekinderne en dejlig rouge og dupper en highlighter øverst på kindbenene og langs under/ydersiden af brynet.

(Hvis der er nogle af produkterne du vil vide, hvad er, så spørg. Men billederne er så ringe, at jeg alligevel ikke kan vise farverne ordentligt).

20131214171255568

Brynene får verdens ældste farve fra H&M. Øjenkrogen får en lys farve og globelinjen en neutral/mørk farve, som jeg blender godt ud.

20131214171355014

Flydende eyeliner over øjet, blyant under. Jeg bruger en grå for ikke at lukke øjet for meget.

Så smider jeg en gang mascara på, og tadaaaa:

20131214171526282

Jeg eeeelsker eye liner. Men øver mig på at slappe lidt af med læbestift, når jeg går all in på øjnene.

Hvad går du efter at fremhæve til julefrokosterne? Øjne, kinder eller læber?

Følg, like og del:
error20

Previous

glimt m

Next

Drømmen om tossen

3 Comments

  1. Trix, hvad gør du ved mig? Jeg skrev, jeg ikke gad beauty-indlæg. Nu pønser jeg på at bestille en tid hos dig. Giver du sminkeundervisning ude i virkeligheden?

    • Må jeg godt i ikkeeksisterende stilhed fryde mig? Ikke på den onde måde, men hvor jeg bare er SÅ glad for, at du ikke hader på mig. Jeg har viiirkelig svært ved at smide indlæggene op, fordi jeg ikke vil dømmes. Så det at du følger med dem, gør mig ekstraglad. Og vi kan sgu lave en work shop for alle der lyster! Make up skal være sjovt.

  2. Ulla

    Jeg ku’ godt et kursus i let hverdagsmakeup, der kan lægges på 5 min (maks). Siger hende, der får spat af beauty blogs, men godt gider din:-) den skal kunne lægges, mens man udsteder ordrer til barnet (tag tøj på, læg iPad NU, gentaget 25 gange).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)