Close

3 Comments

 1. amarOrama
  14. december 2013 @ 20:41

  Trix, hvad gør du ved mig? Jeg skrev, jeg ikke gad beauty-indlæg. Nu pønser jeg på at bestille en tid hos dig. Giver du sminkeundervisning ude i virkeligheden?

  Reply

  • Trix
   14. december 2013 @ 20:52

   Må jeg godt i ikkeeksisterende stilhed fryde mig? Ikke på den onde måde, men hvor jeg bare er SÅ glad for, at du ikke hader på mig. Jeg har viiirkelig svært ved at smide indlæggene op, fordi jeg ikke vil dømmes. Så det at du følger med dem, gør mig ekstraglad. Og vi kan sgu lave en work shop for alle der lyster! Make up skal være sjovt.

   Reply

 2. Ulla
  15. december 2013 @ 12:46

  Jeg ku’ godt et kursus i let hverdagsmakeup, der kan lægges på 5 min (maks). Siger hende, der får spat af beauty blogs, men godt gider din:-) den skal kunne lægges, mens man udsteder ordrer til barnet (tag tøj på, læg iPad NU, gentaget 25 gange).

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)