Bare lige så vi har det helt på det rene

Når jeg siger, at det er jeg for gammel til noget, så mener jeg ikke, at jeg er for gammel til noget.

Som i går, hvor jeg sagde, at “jeg fandme er for gammel til trekantsbikiner”, så er det ikke det, jeg mener.

Jeg mener ikke, at jeg nu i min spæde alder af 30 år ikke længere passer ind i kassen, der kan bære en trekantsbikini. Jeg mener ikke, at man kan sætte en alder på, hvem der må have hvad som helst på. Jeg mener, at Dalis måske-datter og Mariah Carey må være nøjagtigt så nedringede, de lyster. (Eksemplerne kan have et minimalt fundament i virkelige samtaler).

Jeg mener, at min mor gerne må gå med lilla frynser, og gerne med hotpants, min chef gerne med band t-shirts og så fremdeles. Du behøves ikke synes, at vi er pæne. Men det er heldigvis fuldstændig ligegyldigt, hvad du mener om andres fremtoning, så derfor kan man altså ikke rigtigt bruge andres fordømmelse til at vurdere, hvornår nogle er for gamle til noget som helst.

Nej, når jeg siger, at jeg er for gammel til trekantsbikiner, så er det jeg mener i virkeligheden, at nu er jeg endelig nået dertil, hvor jeg fandme ikke gider kæmpe med så udueligt og infamt et stykke stof mere. Jeg gider ikke bruge energien på en overdel, der ikke holder noget, ikke engang sin egen sløjfe. Der falder af, når jeg springer i. Der ikke rigtigt passer til nogen bryster, jeg har stiftet bekendtskab med og som jeg i årevis har trukket på min sommerferieramte krop, fordi de kostede 45 kroner, og jeg ikke orkede at lede efter en ordentligt bikinitop.

Så i virkeligheden sker der det, at jeg nu endelig er gammel nok til, at jeg vil have en ordentlig bikini og jeg gider ikke længere gå på kompromis med, hvad jeg mener, en bikini som minimum skal kunne gøre for mig. Den skal holde lidt på mine bryster. Og ikke give op, så snart jeg nærmer mig vandkanten. Og den skal være pæn og ikke skarve mig sært ind i den der delle under bh-kanten på ryggen. Jeg vil have noget bedre, og nu er jeg endelig gammel nok til at indse det, acceptere det og kræve det.

Det er dét jeg mener, når jeg siger, jeg er blevet for gammel til ting. Jeg vil have noget bedre.

Følg, like og del:
error20

Previous

12 lektier, december 2016

Next

Små trin til selvomsorg

3 Comments

 1. R

  Freya Swim! Jeg bruger 75 H (eller 75 K som det hedder i EU står)

 2. Jeg sagde for nylig, jeg er for rig og for gammel til at bukke mig ned efter mønter af sølv.
  Og nej, som 26 er jeg da ikke fysisk ude afstand til ellér har en bugnende nem-konto, men com’ on – jeg giiider sgu da ikke med de stive ben, at bruge energien på at grave en to-krone frem mellem fortovsfliserne og få jord under neglene. Nix! Stik mig en ti’er og jeg vil overveje det.

  – A

 3. Har det på præcis samme måde. Og kan man ikke sætte sig som mål, at få afskaffet den beklædningsdel i trekants-versionen?

  Ved simpelthen ikke hvorfor, at verdens designere har fået den idé, at man kan hælde sine attributter ned i et stykke hæklet grydelap – og at det så ser både pænt og anstændigt ud. Ikke engang 12-årige kan jo gå i sådan noget!

  Ud med dem! (Og gå ned til Anne Sax, hvis du skal have noget ordentligt. Der passer og holder i 1000 år)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)