Skip to content

3 Comments

 1. R
  21. juli 2017 @ 18:09

  Freya Swim! Jeg bruger 75 H (eller 75 K som det hedder i EU står)

  Reply

 2. VenterPaaVinBlog
  22. juli 2017 @ 11:48

  Jeg sagde for nylig, jeg er for rig og for gammel til at bukke mig ned efter mønter af sølv.
  Og nej, som 26 er jeg da ikke fysisk ude afstand til ellér har en bugnende nem-konto, men com’ on – jeg giiider sgu da ikke med de stive ben, at bruge energien på at grave en to-krone frem mellem fortovsfliserne og få jord under neglene. Nix! Stik mig en ti’er og jeg vil overveje det.

  – A

  Reply

 3. C and the City
  25. juli 2017 @ 01:10

  Har det på præcis samme måde. Og kan man ikke sætte sig som mål, at få afskaffet den beklædningsdel i trekants-versionen?

  Ved simpelthen ikke hvorfor, at verdens designere har fået den idé, at man kan hælde sine attributter ned i et stykke hæklet grydelap – og at det så ser både pænt og anstændigt ud. Ikke engang 12-årige kan jo gå i sådan noget!

  Ud med dem! (Og gå ned til Anne Sax, hvis du skal have noget ordentligt. Der passer og holder i 1000 år)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)