Anbefaling: Tre concealere jeg er glad for

I dag er det torsdag, og det betyder sminkedag. Min comeback-plan her i starten er helt simpelt, at du skal vide nogenlunde, hvad du får de forskellige dage. Så søndag er (mere eller mindre) kloge indspark, torsdag er sminke og tirsdag er anbefalinger af den ene eller anden art. Så må vi se, om det bliver ved med at være sjovt.

Dagens video er en anbefaling af nogle concealere, jeg har brugt og været rigtig glad for. Der er lidt i forskellige prisklasser, og jeg taler også om, hvad du skal være opmærksom på i forhold til dispenser og farvevalg. Og ja, Youtubes bud på et forhåndsbilleder er ikke altid skideflotte. Heldigvis har jeg en god personlighed.

Lad mig endelig vide, hvis der (ud over bedre lyd og billede) er noget, I kunne tænke jer at se i en video eller læse om? Jeg nævner blandt andet, at man ikke skal gå alt for lyst med concealeren –  vil I se et eksempel på det?

Og ja, så er det i øvrigt ikke for sjov, når jeg siger, at I skal vente og tjekke, om en concealer eller foundation ændrer farve, efter den kommer på huden. Sådan her så min arm ud fem minutter efter videoen var færdig, og den brune plet var altså lysere end min hud, da jeg smurte den på:

Anbefaling: Tre concealere jeg er glad for
Følg, like og del:
error20

Previous

Nem og hurtig Pad Thai

Next

Hvad stiller man op med en karakter under middel?

2 Comments

  1. Rikke

    Hvilken svamp er det du bruger i videoen?

    • Det er den klassiske beauty-blender. Den koster cirka 100 kr i Sephora – men hold øje med bloggen i den kommende tid, der kommer mere om svampe. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)