Skip to content

7 Comments

 1. Lise Jørgensen
  17. februar 2013 @ 20:59

  Blomkålssuppe med parmasan og naanbrød. Mmmm.. 🙂
  Det lyder som en god weekend..

  Reply

 2. julie lillegaard
  18. februar 2013 @ 00:28

  Søndagsmiddagen i dag bestod af mad, jeg ikke selv havde lavet = pretty awesome! Altså, ikke fordi jeg er dårlig til at lave mad. Bliver bare træt af mad jeg selv har lavet. Lissom ikke det store overraskelsesmoment. Dét var der til gengæld, da jeg var ude at spise i fredags og fik løgsuppe til forret. Efter et par skefulde råbte min kæreste “Hey, stop! Der er bacon i!”. Jeg har været vegetar i de sidste 16 år, så jeg er lidt ude af træning med at spotte bacon. Men jeg gad hverken brokke mig eller undvære sygt fråderen løgsuppe – så jeg spiste bacon, sgu. Såeh, bacon-high-five! Det er jo et ganske fortrinligt krydderi…! Du må hellere købe noget mere, så du ikke sådan løber tør en anden gang. Så vil jeg gøre det samme.

  Reply

  • trixyworld
   22. februar 2013 @ 16:26

   Julie: Haha. Hvor fantastisk. Altså, jeg er også af den opfattelse, at hvis noget kan konvertere vegetarer, så er det bacon. Bacon kan konvertere de fleste. Tror ikke muslimerne ville have det nær så fedt, hvis de vidste, hvad de gik glip af.
   velkommen til baconens verden.

   Reply

 3. Ducky
  19. februar 2013 @ 22:12

  Åh ja champingoner på glas. Kongen af kikset. Den gang jeg stadig brugte dem, brugte jeg faktisk kun det vand der var ved. Så fik jeg champingonssmagen uden de der klamme gummisvampe

  Reply

  • trixyworld
   19. februar 2013 @ 22:32

   Der er nu bare et eller andet sært tilfredsstillende ved at bide i de gummiagtige svampefætre, efter de er blevet voldstegt på panden. I like a lot!

   Reply

 4. muttilove
  21. februar 2013 @ 16:32

  LOL, for h…… altså Trix!!! (note to self: skriv liste over reinkarnationsønsker, husk Trix i top5)

  Reply

  • trixyworld
   22. februar 2013 @ 11:17

   Åh, lille Mutti. Du er herlig og gør mig glad. Tror med fordel, vi kan bytte næste gang. Jeg kan bare ikke sy.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)